Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » HELP! SÜRGŐS! NAGYON FONTOS!...

HELP! SÜRGŐS! NAGYON FONTOS! Valami nem jó és nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés
Letöltöttem egy drivert a vga-mhoz, ki kerestem, és ehhez kell tartozzon, felraktam, ujrainditottama gépet, és most ilyen elmosódott színek, rossz felbontás, meg pixeles az egész, és azt irja hogy tegyem fel a drivert. pedig most tettem fel. beraktam a CD-t, elindul a telepítő, DE NEM TUDOK RÁMENNI A TOVÁBB GOMBRA MERT A ROSSZ FELBONTÁS MIATT NEM LÁTSZIK A TELEPÍTŐ ALJA ÉS OTT VAN A TOVÁBB GOMB!!! valaki help!!!
2011. dec. 24. 13:20
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
igen tudom, csak én a driverhez visszatérve írtam, tehát hogy ugye nem véletlenül nem lehetett csökkentett módban telepíteni a drivert, igaz?
2011. dec. 24. 14:28
 22/25 anonim ***** válasza:
Az új AMD driverek nem szeretnek csökkentett módban települni úgy tudom. De erre nincs is szükség. Csökkentett mód csak akkor kell, ha valami végképp nem működik, vagy fontos rendszerfájlokat kell módosítani.
2011. dec. 24. 14:40
 23/25 A kérdező kommentje:
értem.a merevlemez 2 meghajtóból áll, C és D meghajtóból, a C-ben van a program files és dokumentumok stb,és minden ilyesmi, a D-ben pedig a játékok, letöltések stb. ha újratelepítem a windowst, csak a C-t formázom, mert a D-re átmásolom a fontosabb dolgokat. szerinted ha most egy Win7-et felraknék, elég lenne formázni a C-t, mert ugye ott van a windows mappa is. még egy kérdés: jól futna egy 32 bites win7 1,5gb rammal, és egy p4 3.06ghz-s procival?
2011. dec. 24. 14:45
 24/25 anonim ***** válasza:

Akár XP-t, akár 7-t telepítesz, elég a C-t formázni persze. (NTFS fájlrendszerrel, ha az XP kérdezné telepítéskor)

Az én véleményem az, hogy P4-es gépre \nem\ érdemes Windows 7-et telepíteni, mert csak visszafogja. Egy XP remekül elvan 1.5GB ramot, a 7 csak itt kezdődik. Ettől függetlenül nyugodtan kipróbálhatod, ha van kedved kísérletezgetni.

Én azt szoktam ajánlani, hogy 2 magos processzor és 2GB ram minimum, ha 7-t telepítünk, de ez csak az én véleményem. A tiednél gyengébb gépeken is láttunk már 7-t futni, szóval a saját tapasztalataidnak higgy. Ha nem jó, még mindig visszamehetsz XP-re.

Sok sikert!

2011. dec. 24. 14:49
 25/25 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a segítséget! kellemes ünnepeket!
2011. dec. 24. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!