HELP! SÜRGŐS! NAGYON FONTOS! Valami nem jó és nem tudom mit tegyek?
Figyelt kérdés
Letöltöttem egy drivert a vga-mhoz, ki kerestem, és ehhez kell tartozzon, felraktam, ujrainditottama gépet, és most ilyen elmosódott színek, rossz felbontás, meg pixeles az egész, és azt irja hogy tegyem fel a drivert. pedig most tettem fel. beraktam a CD-t, elindul a telepítő, DE NEM TUDOK RÁMENNI A TOVÁBB GOMBRA MERT A ROSSZ FELBONTÁS MIATT NEM LÁTSZIK A TELEPÍTŐ ALJA ÉS OTT VAN A TOVÁBB GOMB!!! valaki help!!!2011. dec. 24. 13:20
21/25 A kérdező kommentje:
igen tudom, csak én a driverhez visszatérve írtam, tehát hogy ugye nem véletlenül nem lehetett csökkentett módban telepíteni a drivert, igaz?
2011. dec. 24. 14:28
22/25 anonim válasza:
Az új AMD driverek nem szeretnek csökkentett módban települni úgy tudom. De erre nincs is szükség. Csökkentett mód csak akkor kell, ha valami végképp nem működik, vagy fontos rendszerfájlokat kell módosítani.
23/25 A kérdező kommentje:
értem.a merevlemez 2 meghajtóból áll, C és D meghajtóból, a C-ben van a program files és dokumentumok stb,és minden ilyesmi, a D-ben pedig a játékok, letöltések stb. ha újratelepítem a windowst, csak a C-t formázom, mert a D-re átmásolom a fontosabb dolgokat. szerinted ha most egy Win7-et felraknék, elég lenne formázni a C-t, mert ugye ott van a windows mappa is. még egy kérdés: jól futna egy 32 bites win7 1,5gb rammal, és egy p4 3.06ghz-s procival?
2011. dec. 24. 14:45
24/25 anonim válasza:
Akár XP-t, akár 7-t telepítesz, elég a C-t formázni persze. (NTFS fájlrendszerrel, ha az XP kérdezné telepítéskor)
Az én véleményem az, hogy P4-es gépre \nem\ érdemes Windows 7-et telepíteni, mert csak visszafogja. Egy XP remekül elvan 1.5GB ramot, a 7 csak itt kezdődik. Ettől függetlenül nyugodtan kipróbálhatod, ha van kedved kísérletezgetni.
Én azt szoktam ajánlani, hogy 2 magos processzor és 2GB ram minimum, ha 7-t telepítünk, de ez csak az én véleményem. A tiednél gyengébb gépeken is láttunk már 7-t futni, szóval a saját tapasztalataidnak higgy. Ha nem jó, még mindig visszamehetsz XP-re.
Sok sikert!
25/25 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a segítséget! kellemes ünnepeket!
2011. dec. 24. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!