Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » HELP! SÜRGŐS! NAGYON FONTOS!...

HELP! SÜRGŐS! NAGYON FONTOS! Valami nem jó és nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés
Letöltöttem egy drivert a vga-mhoz, ki kerestem, és ehhez kell tartozzon, felraktam, ujrainditottama gépet, és most ilyen elmosódott színek, rossz felbontás, meg pixeles az egész, és azt irja hogy tegyem fel a drivert. pedig most tettem fel. beraktam a CD-t, elindul a telepítő, DE NEM TUDOK RÁMENNI A TOVÁBB GOMBRA MERT A ROSSZ FELBONTÁS MIATT NEM LÁTSZIK A TELEPÍTŐ ALJA ÉS OTT VAN A TOVÁBB GOMB!!! valaki help!!!
2011. dec. 24. 13:20
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
NEM JÓ! elindítottam csökkentett módban, letöröltem 3 mappát a program filesből, mind a 3ban benne az ATI szó,tehát szerintem azok voltak azok, de csökkentett módban a CD-vel nem tudtam letörölni, se telepíteni. normálban elinditottam de még mindig rossz, semmi változás. mit tegyek?!?!
2011. dec. 24. 13:51
 12/25 anonim ***** válasza:

Pafff... Kedves kérdező:

Program eltávolítási leckék:

1. Lecke: Ha egy programot eltávolítunk, NEM a könyvtárának törlésével tesszük ezt meg. Erre van a "Vezérlőpult -> Programok telepítése és törlése" menüpont, ahol a programhoz csomagolt eltávolítóprogram elvégzi majd a szükséges beállításokat, mielőtt letörölné a programot. Kivételt képeznek a telepítő nélkül érzekő, kézzel telepített programok. Minden máshoz ott a vezérlőpult.

2. Lecke: Az előbb említett dolog \hatványozottan igaz\ olyan rendszerkritikus programok esetében, mint egy videókártya illesztőprogram...

Ha csak úgy kézzel törlöd a mappát, nem kell csodálkozni ha szétesik a rendszer...

Tehát akkor most szépen takaríttass fel a program eltávolítójával, ha szerencséd van, az külön könyvtárban lapul és nem tettél nehezen helyrehozható kárt ilyen tekintetben.

=)

Sok sikert!

Keress AMD / ATi Display Driver és Catalyst Control Center neveket.

2011. dec. 24. 13:58
 13/25 anonim ***** válasza:
amikor elsötétedik a kép a BIOS-os kiírás után (F10-setup utility, F8 boot menu stb.), akkor kell nyomogatni, mert akkor kezd töltődni a windows. de ha ügyes vagy elég csak egyszer. tapasztalatból mondom, nekem is az a fránya boot menü nyílt meg, ha túl korán csináltam...
2011. dec. 24. 14:02
 14/25 A kérdező kommentje:
hát megnyitottam a programok telepítését és törlését, rámentem a megfelelőre, és hibár ír ki: nem találja azt az exe fájlt ami benne volt a mappában, amit töröltem. ezután kiírta: "végzeteg hiba történt a telepítés során." hát akkor ezt eltontottam. megoldhatja a windows újratelepítése, vagy most mit tegyek?
2011. dec. 24. 14:02
 15/25 anonim ***** válasza:
ja bocs, most látom, hogy sikerült
2011. dec. 24. 14:03
 16/25 anonim ***** válasza:

Megoldhatja természetesen. Nem az első választásom lenne, de ez volna a legtisztább, legegyszerűbb, tiszta lapot indítani. :)

Aztán ha újraraktad, már teheted fel egyből a kiszemelt frissített drivert, a CD-n kapottat pedig kihagyhatod teljesen. Így \remélhetőleg\ nem lesz vele semmi gond. De mielőtt felteszed majd a CCC-t, mindenképp telepítsd fel a .Net keretrendszert, a Service Pack 3-at és a fontos frissítéseket is.

Gondolom mondanom sem kell, hogy a fontos fájljaidról előtte készíts biztonsági másolatot CD-re/DVD-re/egyéb médiumra.

2011. dec. 24. 14:06
 17/25 A kérdező kommentje:
újratelepíteni már rengetegszer újratelepítettem, azzal nem lenne gond. egyébként lenne még valami megoldás az újratelepítésen kívül?
2011. dec. 24. 14:08
 18/25 anonim ***** válasza:

Próbálkozhatsz különböző driver eltávolító programokkal, de ezek hatékonyságáról nincs tapasztalatom.

Ha viszont újratelepíted adok pár jó tanácsot, a saját érdekedben:

Ha már mindent beállítottál, NE használj hétköznapi szinten rendszergazdai fiókot! Játszani/filmezni/netezni/stb bőven elég egy korlátozott fiók is és ha be kell valamit állítani átléphetsz rendszergazdába. Így nem tudsz ilyen kárt tenni és hosszabb életű lehet a Windowsod.

Ha pedig korlátozva használod a Windowst, a játékokat stb telepítheted mondjuk a C:\Games mappába, vagy máshová, így nem kell rendszergazdai jogosultság sem az egészhez.

2011. dec. 24. 14:21
 19/25 A kérdező kommentje:
rendben. köszönöm szépen. akkor újratelepítem. és ugye akkor az a normális, ha csökkentett módban nem lehet telepíteni?
2011. dec. 24. 14:24
 20/25 anonim ***** válasza:

A telepítést ne Windows alol indítsd szerintem, hanem a BOOT menüből válaszd a CD meghajtót (miután behelyezted a a CD-t) és egy tiszta telepítést csinálj. (ha a Windowsra gondoltál)

A meghajtót nyugodtan telepítsd majd normál módban.

2011. dec. 24. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!