Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Fontos /Sűrgős! VGA-ból lehet...

Fontos /Sűrgős! VGA-ból lehet HDMI-t csinálni, hogy működőképes is legyen?

Figyelt kérdés
Adott egy HP G7000-es laptop, emellett VGA->DVI átalakító, amibe jön egy DVI->HDMI átalakító, amiből megy a jelkábel az LCD HDMI bemenetébe. A gond, hogy a laptop nem látja az LCD-t. Akinek van ötlete, írjon minél előbb, előre is köszönöm !!!
2011. dec. 16. 15:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
2011. dec. 16. 15:37
 2/14 A kérdező kommentje:
Szóval, h jól értem, ha nincs ilyen spéci átalakító cuccom, az életbe nem fog kűldeni jelet az LCD-nek ?!? Királyság!
2011. dec. 16. 15:44
 3/14 anonim ***** válasza:

Nem is tudom hogy gondoltad hogy majd összekötögetsz hat kiló átalakítót és az jó lesz...

Amúgy a D-SUB-ot hiába alakítod át akármire is, az nem lesz jobb, kösd be simán úgy ahogy van.

2011. dec. 16. 16:02
 4/14 A kérdező kommentje:
Hogy símán ? az LCD-n állítólag NINCS VGA sem S-Video, semmi... a laptopon meg HDMI és DVI.
2011. dec. 16. 17:16
 5/14 anonim ***** válasza:

Nincs rajta D-SUB? Milyen monitorod van?

D-SUB szinte mindegyiken szokott lenni.

2011. dec. 16. 17:21
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem monitorrol van szó, hanem HD LCD Tv-ről... és állítólag nincs rajta semmi, csak HDMI... Karaoké party lessz, és 1. este, még nem voltam ezen a helyen, és állítólag nincs rajta semmi részemre használható :-??
2011. dec. 16. 17:33
 7/14 anonim ***** válasza:

"a laptopon meg HDMI és DVI."

"HD LCD Tv-ről... és állítólag nincs rajta semmi, csak HDMI"

Magyarázd el újra mi a problémád, mert már semmit nem értek........

2011. dec. 16. 17:36
 8/14 anonim ***** válasza:

Jaa hogy TV, értem.

Hát az gáz ha csak HDMI van rajta, mert akkor csak olyan D-SUB->HDMI konverter jöhet szóba amit az első linkelt, az meg nem olcsó.

2011. dec. 16. 17:39
 9/14 anonim ***** válasza:

Tényleg, most olvasom én is hogy a laptopon van HDMi, azt hittem csak D-SUB...

Akkor hol a probléma? Egy sima HDMI kábellel rá lehet kötni.

2011. dec. 16. 17:41
 10/14 A kérdező kommentje:
Hát, ténleg gáz... mondjuk tök mind1, elviszem az itthoni LCD monitorom, ami gondolom jóval kissebb, de legalább ezen menni fog a dolog, ha a TV-t nem kombinálom meg vlhogy... d ha az itthoni TV-vel nem megy, azzal se sok esély van sztem...
2011. dec. 16. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!