Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » HELP! SÜRGŐS! NAGYON FONTOS!...

HELP! SÜRGŐS! NAGYON FONTOS! Valami nem jó és nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés
Letöltöttem egy drivert a vga-mhoz, ki kerestem, és ehhez kell tartozzon, felraktam, ujrainditottama gépet, és most ilyen elmosódott színek, rossz felbontás, meg pixeles az egész, és azt irja hogy tegyem fel a drivert. pedig most tettem fel. beraktam a CD-t, elindul a telepítő, DE NEM TUDOK RÁMENNI A TOVÁBB GOMBRA MERT A ROSSZ FELBONTÁS MIATT NEM LÁTSZIK A TELEPÍTŐ ALJA ÉS OTT VAN A TOVÁBB GOMB!!! valaki help!!!
2011. dec. 24. 13:20
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:

Szia! Indítsd újra a gépet és bekapcsolás után nyomkodd gyorsan az F8-at amig elő nem jön a rendszerindítás vezérlő menü (Csökkentett mód, stb)

Itt válaszd azt, hogy csökkentett mód. Csökkentett módban nem tölt be drivereket a rendszer, így nyugodtan beállíthatsz nagyobb felbontást (csak erre a munkamenetre érvényes asszem) és eltávolíthatod a hibás meghajtóprogramot.

Ha megmondod milyen Windows verzió (XP/Vista/7) és milyen a videókártyád pontos típusa, segítek megkeresni a megfelelő drivert.

Sok sikert!

2011. dec. 24. 13:23
 2/25 anonim ***** válasza:
próbáld letörölni a régi driver-t akkor talán visszaáll ahogy volt és úgy próbáld feltelepíteni CD-ről.
2011. dec. 24. 13:24
 3/25 anonim ***** válasza:
Persze ha levetted a hibás drivert, indítsd megint újra normál módban a Windowst, visszatölti az alapértelmezett meghajtót majd amíg nem telepítesz mást. (esetleg lassított felvételben megy az ablakkezelő pl XP esetén, de ne aggódj, ha lesz fent rendes driver, megoldódik)
2011. dec. 24. 13:24
 4/25 Darkavid ***** válasza:
Az asztalod látszik???Ha igen akkor kattints egy üres helyre jobb gombbal(ha win7-en van),a megjelenő helyi menüben válaszd ki a képernyőfelbontás parancsot(vagy valami ilyesmit),és ott át tudod állítani a felbontást.
2011. dec. 24. 13:25
 5/25 anonim ***** válasza:
Vagy ahogy Aemdae Turion mondja, csökkentett mód!
2011. dec. 24. 13:25
 6/25 A kérdező kommentje:
windows xp-m van, és ati radeon hd 4550. megpróbálom csökkentett módban.
2011. dec. 24. 13:27
 7/25 anonim ***** válasza:
Tessék, elvileg ez a megfelelő meghajtó neked: [link]
2011. dec. 24. 13:29
 8/25 A kérdező kommentje:
ugyanezt töltöttem le az imént. nem lehet hogy az a baja, hogy fent volt a régi amit cd-ről tettem fel, és úgy telepítettem rá? egyébként ha az F8at nyomogatom akkor azt hozza be, hogy honnan BOOToljak.
2011. dec. 24. 13:32
 9/25 anonim ***** válasza:

Az lehet baj, kedves kérdező! A régit le kell pucolni előtte, mondjuk csökkentett módban, meg amit felraktál is, újraindítani a gépet ismét és felrakni amit letöltöttél.

Egyébként a BOOT menü ne zavarjon, válaszd ki a meghajtót ahonnan bootolni kell és ismét turbo módra nyomkodd az F8-at. Elfelejtettem, hogy néhány alaplap boot menüje F8... =)

2011. dec. 24. 13:34
 10/25 A kérdező kommentje:
rendben megpróbálom. köszönöm szépen!
2011. dec. 24. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!