Hogyan tudom Ati Tray Toolsal beállítani a hypermemoryt a gépemben?
Legelsőt az egy package, tartalmazza a driver -t és a catalyst -ot is!
Display Driver
OpenCL Driver
AMD Integrated Driver
Catalyst Control Center
Nekem olyan régi, hogy már ott sincs radeon 9650. ahhoz a legújabb 2006-ból...
Valószinüleg el van még állítva a dolog. Nyisd meg az ati catalyst -ot és állítsd be. (nekem a 7-11 catalystn eked az újabb videokártyákhoz van, több beállítással!
Telepítés után újraindítottad a gépet (ha jól gondolom először levakarja a régit, újraindul és a következő telepítésnél települ majd újraindul)
Lehet hogy most levakarta a régit, futtasd újra a telepítőt hogy feltegye az újat.
Ati Catalyst Control Center -t állítsd be, beírja magát a registry -be.Próbálkozz a Tray tools -al, de csak óvatosan!
A biosban meg kell legyen opció rá keresd meg. Az ati addíg nem ismeri fel a lehetőséget. Lehet régi a bios frmeware frissítés, ezt viszont Csak szakemberrel!!!
lehet az alaplap nem támogatja az opciót. Nézd meg a géped paramétereit az aida64 -programmal, kiírja mi támogatortt és mi nem!
Rengeteg lehetőség és programoknak különböző az ígényük!
felbontásnál ami bevált és amit jól kezel a monitorod!
Ezek a beállítások nekem bejöttek játékra!
a SmartGuard résznél kapcsolj be mindent és az újravizsgál -t, újraindításkor leellenörzi. Fontos a stabilitási problémák elkerülésére!
színházmód, átfedésa gamma elhelyezkedés ezeket látni kell, ahogy jól esik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!