Hogyan tudom Ati Tray Toolsal beállítani a hypermemoryt a gépemben?
Pedig ezt kellene lásd:
Ha nincs akkor hozz létre egyet! (szerintem mikor telepítetted a videokártyát fel kellett volna pakolja lehet frissítened kellene a drivert)
Jobb oldalt jobbklikk
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ATI Technologies\CDS\0000\0\Memory
Új---> karakterlánc (string) neve:HyperMemory
értéke: 0x0000001
Amit mutattam képet ott a többi azért megvan?
itt a kép, nekem ezek vannak. a vga-t augusztusban vettem, akkor raktam fel a drivert, amit cd-n kaptam a vga-hoz, lehetséges, hogy nem elég új a driver? de akkor nem értem minek adtak régi verziójú drivert a HM-s vgahoz.
Hát elvenni nem fog, hanem hozzáad a rendszermemóriából. Matekból nem vagyok jó, de függ a rendszermemóriától, hogy abból mennyit vegyen le.
Itt írnak róla:
system with 256mb= max (forgoten)
system with 512mb = max 256mb hyper-memory(128mb of system memory)
system with 1024mb = max 512mb hyper-memory(384mb of system memory)
Sajnos nem tudok többet mondani, frissítsd le a videokártyád driver -ét, tedd fel hozzá a catalyst -ot és ugorj neki mégegyszer!
Van az oldalukon egy AMD Driver Autodetect, próbáld ki.
Nincs mit, megpróbáltam!
Igen arra, auto megkeresi a frissítéseket, mondjuk én inkább magam választom ki a vid.kártyámhoz a megfelelőt (nálam jobban úgy sem tudja)!
kiválaszotttam a videokártyámat, ezeket hozta ki. ezek közül melyiket töltstem le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!