Új monitorom képe széltében nem fér ki a képernyőre. Hiába állítottam be az optimális felbontást és Hz jelet.16:9 18,9" 1366x768, az előző 16:10 és 19" 1440x900 volt. Hogyan tudnám normális szélesvásznúra beállítani a képet?
Menüből nem sikerül, a grafikus kártya meg azt se tudom, hogyan érhető el és állítható be.
Könyörgöm, valaki segítsen! Tegnap vettem a monitort, még él a 3 nap cseregarancia, és ha megfeszülök se tudom beállítani! Telepíteni csak az illesztőprogit tudtam, a másiktól lefagy a gép, safe mode-ban kiírja, hogy az én gépemen nem futtatható. XP SP3 Home Editiont használok.
?
Nekem a legújabb AMD Catalyst van fent, a 11.12, és benne van az 1366x768
Meg a Windowsban is be lehet állítani.
Nagyon hálás vagyok a válaszokért, nagyon szépen köszönöm!
Időközben meglett a megoldás. Egész nap ezzel szívtam... Más csatlakoztatja a kábeleket, 2 perc alatt beállítja a neki megfelelő képet, és kész. Én meg egész nap ezzel szívtam... A monitor menüjében, a felbontásnál optimálisnak az 1366x768-at írja, de ott van felette, hogy 1024x768. Nem értettem. Nem tudom, honnan jött az ötlet, de kipróbáltam... EZ a helyes felbontás... Kíváncsi lennék, más is szív-e ezzel vagy csak engem ért ez a megtiszteltetés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!