Most vettem egy ASRock alaplapot és észrevettem, hogy mikor mozgatom az egeret, halk sípolás hallatszik. Ez normális?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy pontosan mi csinálhatja ezt a halk sípolást, de eddig egy korábbi alaplapomnál se tapasztaltam ilyet. Csak akkor csinálja ha megmozdítom az egeret és addig tart a hang amíg mozgatom az egeret. Nem tudom, hogy ez normális, vagy mitől lehet? A válaszokat előre is köszönöm.2011. nov. 21. 14:22
1/3 anonim válasza:
nekem is volt ilyen az előző gépemen, igaz h abba MSI lap volt. XP van fenn? mert nekem azon sípolt. de amúgy nemtudom mitől van.
2/3 A kérdező kommentje:
Windows 7 van fent.
2011. nov. 21. 15:18
3/3 anonim válasza:
nemtudom, sztem ez vmi bug lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!