Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi elavult a számítógépemben?

Mi elavult a számítógépemben?

Figyelt kérdés

CPU:AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+ 2.8 GHZ

2gb ram (ddr2 800MHZ )

videokártya új nvidia gt430 sokak szerint ez elég gyenge.

Az assasin's creed revelations elég gyatrán megy (1920X1080 -as felbontásban)talán cpu-t cseréljek ha igen akkor milyenre? vagy vegyek bele ramot vagy videokártyát??Ha tudtok jót és megbízhatót akkor mondjátok el legyetek szívesek!Előre is köszönöm a válaszokat!

2011. dec. 23. 15:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Ugyanez volt nekem is, csak integrált videókártyával.Eladtam vinyó nélkül 22000ft-ért.AM2 platform nem érdemes rá költeni.(szerintem).Videókártyából milyet lehetne ehez a procihoz, azt nem tudom.Majd jönnek az okosabbak.
2011. dec. 23. 15:31
 2/7 anonim ***** válasza:

az egészet le kéne szerintem cserélni...am2 deszkával nem sokra mész a ram kevés,a vga pedig gyenge...

de a legfőbb probléma (nekemis) hogy nincs rá pénz...

2011. dec. 23. 15:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is az egész elavult.

Proci is régi és gyenge, RAM is kevés, a GT430 meg röhej kategória az áráért...

2011. dec. 23. 16:15
 4/7 anonim ***** válasza:

ha vennel bele meg 2gb ramo-ot es min egy hd 6770 akkor eleg jo lenne

a procit en nem cserelnem le

2011. dec. 23. 17:01
 5/7 A kérdező kommentje:
hmm :( hát az egészet nem akarom lecserélni, szerintem akkor egy xbox360-at veszek 36-ért már lehet kapni és a gép pedig töltögetésre tökéletes. :(
2011. dec. 23. 17:33
 6/7 A kérdező kommentje:

ha vennék hd 6770-t és 2gb ramot akkor mennyivel javulna?

full hd-ben max grafikán menne az ac revelations?

2011. dec. 23. 17:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyáltalán mi a fenének nyomod full HD-n? Más akinek hasonló gépe van az örül ha HD-ban megy, erre te... Am nem fog menni úgy se.
2011. dec. 23. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!