Mikor lenne elavult egy ilyen gép?
Teljesen lényegtelen a dolog csak érdekel hogy szerintetek mikor jön el az az idő amikor már erre a gépre is azt mondják hogy elavult régi cuccok vannak benne, amikor egy játéknak a grafikáját lejjebb kell venni hogy akadás nélkül menjen. Tudom hogy valószínűleg senkinek nincs ilyen gépe és nem mostanában lesz. Csak ahogy már mondtam kíváncsi vagyok! : )
Asus P6T7 WS SuperComputer alaplap
Intel Core i7-990X Extreme Edition processzor
Corsair Vengeance 6x4GB DDR3 1600MHz
SLI-be 2db Asus 3GB DDR5 MARS II videokártya
Kingston HyperX 240GB SSD meghajtó
Szóval szerintetek mennyi idő kell ahhoz hogy ez elavuljon?
facepalm...
nincs jobb dolgod?
Mondjuk 5 év múlva nem lesz benne semmi extra, péniszhosszabbítónak meg már 2 év múlva is kevés lesz.
A játékos PC-k teljesítménye majd az új konzolgenerációval válik "hirtelen" kevéssé. Az meg még egy pár év.
"A játékos PC-k teljesítménye majd az új konzolgenerációval válik "hirtelen" kevéssé"
A játékos PC-k teljesítménye akkor is jobb lesz, most is jobb, csak a programozók szarnak a PC-re, mivel konzolon adott hardverre lehet fejleszteni, és ki lehet hagyni az API-t, ami ugye PC-nél gondoskodik a kompatibilitásról, viszont magasról belesz@r a teljesítménybe.
kedves kérdező: ennek a "kérdésnek" már csak azért sincs értelme, mert fele/harmadennyiből kijön egy olyan csúcskonfig, ami ugyan 3trémárkban, meg cinebench-ben jóval, de valós alkalmazásokban és játékokban csak alig lassabb.
egyébként szerintem már 2 év múlva nem lenne jó ez a konfig, mert az új generációs GPU-k nagy ugrást jelenthetnek teljesítményben (ha azt a programozók is végre kihasználják).
+ez a "konfig" feleslegesen sokat is zabál.
A kérdésnek két felét is nézhetjük.
A tényleges erejét is vehetjük ennek a konfignak és a technológiáját is.
Tényleges erőben lehet kihúz 5 évet viszont technológiailag nincs ilyen szép reménye.
az meg a másik.
szokásos troll vérpistike kérdés: összehajigálja a legdrágább alkatrészeket (még csak n
az meg a másik.
szokásos troll vérpistike kérdés: összehajigálja a legdrágább alkatrészeket (még csak nem is stimmel rendesen), felteszi a kérdést, és hátradőlve nézi, ahogy vitázunk. közbe meg lövése sincs a témáról. csodálkozom hogy a matrox, meg a Tesla nem került a képbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!