Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mikor lenne elavult egy ilyen...

Mikor lenne elavult egy ilyen gép?

Figyelt kérdés

Teljesen lényegtelen a dolog csak érdekel hogy szerintetek mikor jön el az az idő amikor már erre a gépre is azt mondják hogy elavult régi cuccok vannak benne, amikor egy játéknak a grafikáját lejjebb kell venni hogy akadás nélkül menjen. Tudom hogy valószínűleg senkinek nincs ilyen gépe és nem mostanában lesz. Csak ahogy már mondtam kíváncsi vagyok! : )

Asus P6T7 WS SuperComputer alaplap

Intel Core i7-990X Extreme Edition processzor

Corsair Vengeance 6x4GB DDR3 1600MHz

SLI-be 2db Asus 3GB DDR5 MARS II videokártya

Kingston HyperX 240GB SSD meghajtó

Szóval szerintetek mennyi idő kell ahhoz hogy ez elavuljon?

2011. nov. 3. 14:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Most egyébként még nincs is úgymond vita.

Pár napja egy ilyen kérdésnél vagy 2 oldalt vitáztunk két nyamvadt CPU-n. Sok értelme volt.

2011. nov. 3. 15:34
 12/12 A kérdező kommentje:
Elnézést nem jól fejtettem ki a kérdésem. Nem pont ezekre vagyok kíváncsi és nem azt akarom hogy veszekedjetek. Átfogalmazom; a mai csúcstechnológia (minden hogy AMD x6 vagy bulldozer vagy Intel i7,i5,i3) amit a legjobbnak tartanak (mindegy hogy asus mars II vagy ati 6990), ezek meddig lesznek "csúcson" mikor lesznek "elhanyagolhatók" úgy értve hogy hiába van pl amit leírtam konfig akkor sincs csúcs géped. Valami ilyesmire vagyok kíváncsi : )
2011. nov. 3. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!