Egy HD-s monitort szeretnék vásárolni és ahhoz hogy HD-ban játszhassak azokkal a játékokkal amik most simán futnak HD felbontás nélkül kell e valamilyen alkatrészt cserélnem a számítógépemben?
Figyelt kérdés
A mostani gépem:
Intel Core Dual CPU E220 2,4 Ghz
Ati Radeon Hd 5610 1024 GB
4 GB Ram
2011. dec. 15. 15:01
1/10 anonim válasza:
milyen játékokról van szó?
amúgy sztem CPU meg VGA csere is kellene!
2/10 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk a Skyrim,Batman arkhan city,l.A Noire vagy a Battlefield 3 most ezek simán mennek a gépemen.
2011. dec. 15. 15:26
3/10 anonim válasza:
Mit jelent az a HD nálad? Full HD?
Mert akkor az egész gépet is cserélheted.
4/10 A kérdező kommentje:
Igen full HD-ra gondoltam
2011. dec. 15. 18:54
5/10 A kérdező kommentje:
Ja bocsi elrontottam, a VGA-m ati Radeon HD 5670-as ami támogatja a Full HD felbontást és a direct x 11 is, tehát nem értem miért kéne lecserélnem ahhoz hogy HD-ban játszhassak?
2011. dec. 15. 19:08
6/10 anonim válasza:
Mert gyenge hozzá.
Attól hogy támogatja, még az új játékok legtöbbje úgy fokod Full HD-ban akadni mint állat...
Persze ha lehúzod a grafikát úgy mennek, de low grafikán meg minek a Full HD?
7/10 A kérdező kommentje:
Ja értem akkor szerinted először ne új monitort vegyek igaz?
2011. dec. 15. 21:05
8/10 anonim válasza:
Hát vehetsz, de arra ne számíts hogy szépen fognak menni az új játékok Full HD-ban. Vissza kell majd venni vagy a felbontásból, vagy a grafikából, vagy mindkettőből.
Nem rossz kártya a HD5670 a maga kategóriájában, de azért az ilyen igényekhez kevéske.
9/10 A kérdező kommentje:
Most 1024*768-as felbontásban tudok játszani annál csak nagyobb lesz nem?Megaz a baj hogy májusban vettem a videokártyát és egy ideig nem terveztem újat venni.
2011. dec. 15. 22:55
10/10 anonim válasza:
Játék függő hogy melyiket milyen felbontásban tudod akadás nélkül játszani rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!