Milyen a vasam a MW3 hoz? Videókarit mit ajánlatok hozzá?
Helló!
Adatok!: Amd Athlon 64bit x2 3800+ 2.00Ghz @ 3,4Ghz húzva
DDR3 1333Mhz 5Gb ram (ne is kérdezzétek mért 5Gb csak szimplán rosszul hangzik :) ) 3x1Gb + 2Gb Ez azért volt így mert egy ideig 32 bites win7 et használtam mikor ráálltam a 64 betesre megünnepeltem 2gb -al :)
Winyó nem lesz gond... nem dicsekedek.
Op.: Win7 64Bit
Videkari jelenleg csak Nv 8600Gt 512Mb DDR3 dx10 de 18k m van lecserélni + eladom ezt egy 4k ért.
Fontos ez a arész a többi nem ami fentvan:
Tehát:
Proci: Amd athlon 64bit x2 3800+ 2.00Ghz @ 3,4 -re húzva.
Ram: DDR3 1333Mhz 5Gb
Videókari: (csere lesz) Nv8600Gt 512Mb DDR3
Tehát 18k van az új karira, drága a játék, ezért de én életembe csak cod -ot vettem meg igaziba, a többi utorrent :D
De valahogy nem 800x600 ba akarom tolni :( nincs több pénz az a másik problem hogy a játékot haveron átt rendeltem, és nem akartam visszamondani már, neki úgyis van már egy.
Ui. single re elég lesz a procim?
Nézd meg itt lehet hogy nézted de én csak ezt tudom.
A procid így húzva talán jó lesz, RAM bőven, VGA-t meg ennyiből szerintem ezt vedd:
Ezzel már jól kell mennie az MW3-nak.
16:13 Helló. Hát szerintem annyira nem, jólteszi a dolgát, még volt már 3.60Ghz en is de az + 7°c jelentett és nemér meg 200Mhz annyit... így csak 29-30°C brutál hűtővel, hűtéssel
16:14 Ezt nem értem, MW1 nek nagyobb kari kell :D
16:15 Tetszik a kari, de nv val tud együttműködni az alaplapom, ahhoz tudja a legjobban a ramot és a procit optimalizálni, többet elértem a 8600Gt vel mit egy 4670HD val pedíg az 1Gb volt és GDDR4.
Alaplapi integrált is 8400Gt 512Mb és mafia 4 -et toltam vele 1024x768 ban (a tényleges monitor felbontásom 1650x1050) és 25 fps el ment 4x anti al. élsimitás off csunya volt de akkorsem volt sok pénzem, és vettem egy 8800Gtx -et ami elromlott -.-' utána a 8600Gt...
De attól függetlenül szerintem ha nemtalálok árban és telj. ben jobbat akkor lecsapok rá :)
Üdv!
Asus M4N75TD -az alaplapom.
Ati is belemegy, de az nv -nak az adottságait tudja a legjobban hasznosítani ezt mondta az eladó, meg hogy "jobban összejátszanak a hardverek".
És így a phyx -et nem akasztja ki, nem szenvedek fps vesztést és sli -ben könnyebb az nvidia optimalizálása...
Ez lehetséges? Én úgy valahogy elhiszem, mert miért csinálnának külön nvidia chip -es alaplapokat ha nem azzal egyszerűbb az optimalizálás? vagy beugratott O_O de nem károsultam csak azzal hogy nem vettem ati kártyát :)
Köszönöm!
Hát én már elég sok gépet raktam össze, de nem hallottam még oylanról hogy az alaplap miatt az egyikben rosszabbul megy a Radeon mint a GeForce. Mondjuk nem is szoktam nvidia chipstes lapokat ajánlani senkinek, ezekkel szokott lenni a legtöbb gond, AMD proci alá AMD chipset, Intel alá meg Intel, és nincs baj.
Ha mindenképpen nvidiát akarsz, akkor viszont 25ezret rá kell szánnod, annyiért van GDDR5 memóriás GTS450, az van kb egy szinten azzal a Radeonnal amit 20ezerért linkeltem.
Ettől olcsóbban csak GT440 van, ami jóval gyengébb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!