-CPU AMD Phenom2 x4 965 box black -RAM DDR3/1333 Axega 2GB -táp: Chieftec CTG-500W -Alaplap AM3 Gigabyte Ga-880GM-D2H Játékra lenne egy HD-s monitorra. Milyen videókarit vegyek 28-30 ft. Körűl?
Figyelt kérdés
2011. okt. 1. 19:24
2/8 anonim válasza:
Ahogy előttem írva volt a hd6770 teljesen megfelel neked.
Ezen az áron van gts 450-en is amit előre is írok ne vegyél.
3/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
Ezt nyugodtan veheted mivel egy teljes értékű kártya.
5/8 Panda Péter válasza:
csak lehetőleg ne a pix-től rendelj mert bonyás garanciát intézni velük.
egyébként rádobsz még pár ezret és kifutná egy 6850 is, ami azért jóval erősebb.
6/8 A kérdező kommentje:
Èn eddig a 6790-be gondolkodtam. Vélemény? Gyengébb mint a 6770?
2011. okt. 2. 18:11
7/8 anonim válasza:
Gondolom nem kell sokat gondolkodni mivel az egy szérián belüli(itt HD6xxx) kártyák számszerinti növekedése erőbéli sorredet is jelent.
8/8 anonim válasza:
Én bővíteném a ramot legalább 4gb-ra,+egy hd 6850/6870-re és 2 évig egy gamer géped lesz.Használtan a hd 6850-ek 30-29k-ért vannak 1hónap garival vagy hardverker garival.Megérné a beruházása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!