Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a baja a laptopomnak?...

Mi lehet a baja a laptopomnak? HDD hiba, vagy csak én nem értek hozzá?

Figyelt kérdés
kb két hónapja lett másik hdd véve bele, mert az előzőre rá lett téve az új wifi antenna, amibe nem tudtam még akkor hogy mágnes van az alján... aztán rátelepitettem a win7-et, és alapból nem is kezdi el szedni a drivereket, ahogy azt neki kéne, valamint ha rákattintok, hogy frissitse a drivereket, akkor se mindet frissiti, hanem kiir egy üzenetet pl a webcamerához, hogy nem talál frissitést, ugyanakkor nem is működik.. de maga a gép még ha én le is szedek hozzá drivereket, akkor is lassú, sokat nem válaszol, és nem csinálja azt amit kérek. az előző hdd-re szervizbe tették rá a win7et, akkor jól is üzemelt a gép, csak nem szeretnék megint egy vagyont ott hagyni érte:/ az eladó szerint tesztelték amit vettem hdd-t, szerintük hibátlan, már visszavinni pedig nem lehet, mit csinálhatok rosszul? mi lehet a baja a gépemnek most? előre is köszönöm a hasznos válaszokat.
2011. dec. 19. 17:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem hinném hogy a mágnesesség a hiba, mert a winchesterek szerintem tökéletesen védve vannak tőle. Szóval az új winyót az eladó leellenőrizte? Tedd fel az Everest nevű progit, és írd le azoknak az eszközöknek a típusát, amik nincsenek feltelepítve.
2011. dec. 19. 18:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Mégegy fontos dolog: milyen Win van rajta? Ultimate, Professional? Hány bites? 64 vagy 32?
2011. dec. 19. 18:44
 3/5 zeronibble ***** válasza:
Tesztelték? Te használt vinyót vettél?
2011. dec. 19. 19:57
 4/5 A kérdező kommentje:
32bites windows 7 ultimate van rajta, és igen, használtan vettem, mert nagyon magassan vannak most az új árak, eddig nem csalódtam ebben az üzletbe ahol vettem, ezért mertem bevállalni ezt is
2011. dec. 19. 20:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Szóval milyen eszközöket kell még feltelepíteni?
2011. dec. 20. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!