Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Mióta fel raktam a win7 et nem érzékeli a gép a Dvdket pontosabban érzékeli de nem nyitja meg pl: be rakom a Battlefield 3 mat tölt a gép de nem csinált semmmit csak tölt a kiveszem abba hadja. Ez van minden dvdnél ami játék viszont pl amelyikre zenét raktam azt meg nyitja.2011. dec. 17. 20:08
1/9 anonim válasza:
Próbáltad úgy, hogy Sajátgépben vagy, benne a lemez, jobbklikk a meghajtóra és Megnyitás?
2/9 A kérdező kommentje:
Igen, de ebbe az esetbe is csak tölt... most is berakom a lemezd és ki irja hogy DVD-rom de nem ismeri fől pl bf3 se ismerte föl de másjátékot se
2011. dec. 18. 01:10
3/9 anonim válasza:
Nem tudom mi lehet, ez a nyomorult Win7 igen macerás. Próbáld meg egy haverod CD-DVD meghajtóját beletenni a gépedbe, ha az megy, akkor a tiednek van baja, esetleg elavult a lézer. Ha a haverodé megy, akkor a tiedet bele kell tenni az ő gépébe (csak akkor ha neki XP van, ez fontos), ha nála sem megy a tied, akkor tuti a meghajtóval van gond, és ilyenkor le kell cserélni. Szóval próbálj ki mindent, hogy meggyőződj mivel is van gond. Ha nála megy, de nálad az övé se, akkor talán a gépeddel van gond, de én inkább a Win7-re gyanakszok.
4/9 A kérdező kommentje:
Rendben, neki is win7 van és neki működik a sajátja nem tudom mi baja lehet az enyémnek meg néztem a illesztő programkat de a legfrissebb van és a windows se talált semilyen hibát
2011. dec. 18. 16:36
5/9 anonim válasza:
Szóval az ő meghajtója működött a te gépedben? A tied az övében?
6/9 A kérdező kommentje:
Sajnos még nem tudtam ki probálni mert ma nem ért rá de esetleg addig még ötletek mi lehet a gond? leginkább azt hogy a dvd nek van baja és újat kell venni esetleg valami más gond lehet
2011. dec. 18. 23:31
7/9 anonim válasza:
A gond az hogy nálam fordítva van. 100-ból 95 DVD lemezt ismer fel XP alatt, konkrétan amiket a haverom ír azt nem. Viszont Win7 alatt 100-ból 99-et. Namost ha beolvas egy típust pl. CD, de a DVD-t nem, akkor általában az a baj hogy elavult az olvasó lézer. De mivel ismerem a Win7 hibáit, könnyen lehet hogy azzal van a gond, és XP alatt már beolvasná mindet. A Win7-el iszonyú sok hiba szokott lenni, szinte mindenkinél. Szerintem azért van ennyi baj vele, mert nem szereti a más-más konfigurációkat. nekem a hangkártyámat nem bírja, beletelik egy időbe míg felakom a drivert. Nameg a billentyűzetet sem szereti, néha játék alatt egy egyszerű gombtól pl. Space kilép a játék vagy leablakozódik, stb. Szóval nem csodálkoznék ha a Win7 hibája lenne. Pontosan a Win7 milyen verziója van fent?
8/9 A kérdező kommentje:
Win 7 professional
2011. dec. 19. 20:50
9/9 anonim válasza:
Nem is tudom, a Professional és az Ultimate a legjobb verziói a Win7-nek. Írj ha sikerült kipróbálni a dolgokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!