Mi lehet a probléma a videókártyával? Hol bekapcsol hol nem!
Konfigom : alaplap: 848P-Neo-v
RAM: 1Gb
Proci intel pentium 2.8/1M/800
Videókártya: jelenleg a régebben használt x1650pro 256Mb AGP van benne
Nos a másik videókártya amit használnék az egyX1950pro 512Mb AGP lenne, de valamiért nem akar képet adni egyszer-egyszer sikerül, de nem sűrűn van olyan! Úgy kezdődött az egész, hogy játék közben egyszerűen elment a kép és elmosódott, a hang megakadt, majd újraindult a gép és ennyi, utánna már csak a monitor írta ki, h. no signal!
Pedig ezt a videókártyát alig használtam játékra másfél hónap alatt csak a timeshiftet és ilyen gyengébb játékokat vitt, nem is próbáltam nagyobb, rendszerkövetelőbb játékokkal, mivel a videókártyán kívül mondjuk a többi konfig sem engedné! Memóriahibás, szerintem nem lehet, mert amikor játszottam rajta tökéletes képet adott!! Tanácstalan vagyok! Jah és a tápom 400W-os ATX!!
Hátha játék közben csinálta ezt először, akkor szerintem elszállt a videókarid. Vagy túlmelegedett, vagy csak simán elfáradt és bemondta az unalmast. Próbáld meg másik videókarival, ha úgy működik, akkor egyértelműen a videókari halt meg.
Ja és az új karinál, majd játék közben az első pár alkalommal futtass Everestet, hogy lássad, hogy mi-milyen meleg... Nehogy az is elszáljon.
ma elvittem haverhoz és kipróbáltuk, ott meg működik! Nem értem mi lehet a baj, az alaplapal se lehet gond, mert ezt a vga-t meg hajtja elég jól, nem értem mi lehet a gond, nem tudom a chipset nem támogatná, vagy nem tudok mit mondani!
A táp is jó, pedig havernak csak 300-as mercury tápja van!
Az utolsó válaszolónak igaza van, mindent elkövettem már én is így a válaszok alapjánis, csak ne kelljen újratenni a gépet! :P!
Köszönöm a válaszokat! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!