Liveon kérdése:
Milyen memóriát érdemes vennem?
Figyelt kérdés
Adott a következő páros:
Intel i7 2700k + Asus p8z68 v LX alaplap.
Milyen gyors memóriát érdemes beletennem?
1333, 1600, 2000 - én olyan 2X4Gb-ra gondoltam a 2000Mhz-ből. Vagy felesleges ennyi? Az IGP-t használnám.
Észrevételek?
2011. dec. 16. 17:46
11/11 A kérdező kommentje:
Hart,
a gép az igazából semmi extrára. Csak nem szeretnék az elkövetkező jó pár évben PC-t venni. Így arra gondoltam, hogy veszek egy jobb képességű CPU-t és alaplapot. A többit azt, esetleg még tudom cserélgetni. Illetve van egy saját tervezésű hűtésem, amit szeretnék pc-n is tesztelni... :) - és google alapján a "K" procik azok, amiket könnyen, és biztonságosan lehet húzni. ezek után, mi a véleményed?
2011. dec. 17. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!