Használt alaplapot és memóriát szeretnék venni, szerintetek hol érdemes?
A boltban úgy le fognak húzni, hogy az árából már komplett működőképes P4 -es konfigot vehetsz.
Ezért én inkább a hardverapro.hu -t javaslom.
Szia.
Van egy eladó ASUS P4S8X-X alaplapom(1 AGP 6 PCI slot,HT támogatás,SiS chipset,4 USB2.0,3 DDR RAM foglalat..mindössze annyi a hibája hogy a lila PS2 nem működik szóval csak USBs bill.el lehet használni)
és van egy Kingmax SuperRam 512MB DDR 400Mhzes RAMom..
Ha érdeklej írj és megbeszéljük az árát.
Köszönöm a választ, de mint azt már a kérdésben egyértelműen leírtam, hogy boltban szeretném venni. Néztem hardveraprós és a bolti árakat is, én inkább kifizetnék kicsit többet a boltban a plusz garanciáért és a beszerelésért. Ez az én döntésem, kérlek, ezt tartsátok tiszteletben :-)
(Mondjuk úgy, hogy vásároltam már aprón többször, és nem volt jó tapasztalatom, de ezt inkább nem részletezem)
Tehát olyanoktól kérnék választ, akik nem lebeszélni akarnak a bolti vásárlásról, hanem ajánlanak olyan üzletet Budapesten, ahol érdemes vásárolni.
Adok rá fél év garit..de ha ennyire boltba szeretnéd venni akkor keresni is kéne egyet ahol még forgalmaznak ilyet..
bár hitelen ez jut az eszembe:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!