Milyen memóriát érdemes vennem?
Adott a következő páros:
Intel i7 2700k + Asus p8z68 v LX alaplap.
Milyen gyors memóriát érdemes beletennem?
1333, 1600, 2000 - én olyan 2X4Gb-ra gondoltam a 2000Mhz-ből. Vagy felesleges ennyi? Az IGP-t használnám.
Észrevételek?
Ez tökéletesen megfelel:
Gyorsabbat teljesen felesleges Sandy Bridge mellé venni, mert úgyis 1333-on fogja járatni alapból mert ennyit támogat hivatalosan.
Meg a tuningnál sincs jelentősége, mert azt meg úgyis szorzóemeléssel csinálod K-s procival.
"1600-as minimum"
Ezt mire is alapozod?
Am a másodikkal egyet értek vegyél legalább egy alapszintű VGA-t.
Az írásról csak annyit hogy nyugi semmi nincs abból ha elgépelsz valamit, ezért nem kell mentegetőzni.
Am kérdező mire is kéne a gép? Ja és szerintem 2600K-t vegyél mert nem éri meg a felárat a 2700K.
"Kár lenne, ha amemória szűk keresztmetszet lenne"
Még a négycsatornás és kétcsatornás memók között is nulla felé konvergál a különbség, szóval szó nincs ilyesmiről...
ma 18:15:
A CPU hivatalosan 1333MHz-ig támogatja, ezt az Intel így határozta meg, akkor hogy lenne már ez szűk keresztmetszet?
Az Intel csak tudja milyen RAM elég a saját CPU-jához, és biztos nem olyat támogatnak csak ami visszafogná...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!