Érdemes több memóriát rakni bele?
Figyelt kérdés
A gépembe akarok venni memóriát, 2x2 gigát nem tudom, hogy lenne-e értelme, mert hallottam már olyat, hogy nem használja ki az alaplap. Előre is köszi. Gép itt: [link] 2011. nov. 1. 15:23
1/8 anonim válasza:
Lusta vagyok megnézni, hogy milyen az alaplap... de ha van benne pci-e akkor szerintem elbír 4gb ramot
2/8 Heckler válasza:
Ebbe a gépbe már fölösleges bármit is venni. 4 giga sima DDR meg vagy 30 ezer Ft. Annyiból használtan egy ennél erősebb gépet is kaphatsz akár.
4/8 A kérdező kommentje:
Jaa, aszittem ennyire lementek a memória árak...mert ddr3 nagyon olcsó, akkor maradok ennél ha lesz pénz másik gépet veszek. Köszi.
2011. nov. 1. 15:31
6/8 anonim válasza:
Igen a DDR3 olcsóbb, mivel most azokat gyártják nagy mennyiségben a DDR gyártással a nagy gyártósorok szerintem már évek óta leálltak, ezért az utóbbi években szépen fel is kúszott a sima DDR memóriák ára.
Egyébként nem feltétlenül az alaplap miatt nem lehet kihasználni a 4 GB RAM-ot, mert ha 32-bites Win van a gépen, az a videókari memóriával együtt csak 4 GB-ot tud kezelni.
7/8 A kérdező kommentje:
Na igen, ennyire már nem vagyok benne ebben a dologban ezért kérdeztem:D
2011. nov. 1. 16:46
8/8 anonim válasza:
kuss, most én kérdezek
lefekszel velem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!