Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen ez a gép szerintetek?

Milyen ez a gép szerintetek?

Figyelt kérdés

proci:Intel i3 550 (2 mag, 3200Mhz/mag, magonként két szál)

videókártya:Gygabite Nvidia GT440 (GV-N440D3-1GI) 1Gb

memória:Kingston HyperX Blu 1600Mhz 2Gb (2 darab)

Winchester: Samsung 1 TB

Író: Samsung

Táp:Codegen ATX2.03 450W

Házhűtő:Arctic Cooling F8

alaplap:Intel valamilyen azt nem tom:D

2011. dec. 14. 20:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
amit nem tudom ki beirt ipon-os konfigot azzal szászor jobban jársz abba nem codegen stb alkatrész -ek vannak ,eősebb is emgbizhatóbb is..
2011. dec. 14. 21:22
 12/19 A kérdező kommentje:
Gratulálok mindannyitoknak:D Ti biztos jobban tudjátok mint néhány informatikus:D Nem is tudtam ilyen sok informatikus van itt:D És még egyszer köszi a "jó" válaszokat.
2011. dec. 15. 06:36
 13/19 anonim ***** válasza:

Amit fent linkelték informatikusok írták össze? Gratulálok nekik!

A GT440 túlárazott kártya jobbat veszel AMD-ből. Az i3 550

LGA1156-ba illeszkedik ami halott foglalat. Alaplapnál intelt ne vegyél inkább MSI/ASUS/ASrock(intel a chipset legyen, bár megnéznék egy i3-t AM3+-s lapba hog erőszakolnád). 1600Mhz-s memó feleslegese.

A codegen meg elég veszélyes táp, szóval vagy elbaszod a pénzed erre vagy megveszed amit más írt össze.

Az informatikus barátaidnak megüzenem hogy egy-két hét(vagy év) iskola ilyen téren nem ártana...

2011. dec. 15. 07:07
 14/19 anonim ***** válasza:

"Gratulálok mindannyitoknak:D Ti biztos jobban tudjátok mint néhány informatikus:D Nem is tudtam ilyen sok informatikus van itt:D "

Az, hogy valaki informatikus nem jelent semmit. Lehet már kissé belefáradt a folyton megújuló dolgokba és már nem követi a mai megjelenő új hardvereket vagy csak egyszerűen már nem is érdekli. Nekem jó informatikai tanárom volt, jól tudta a "C++"-t, meg php meg stb...de amikor egyszer elkezdtem valakinek magyarázni, hogy mi a különbség a P31 és P35 chipset között, hogy pl. a P31-ben natív IDE van ami nem problémás, viszont a P35-ben már "harmadik" gyártó által gyártott IDE van, amivel már lehetnek bajok egyes eszközöknél...és déli meg északi híd szavak kerültek szóba....Hát mondanom sem kell, csak lesett. "CUDA, DXVA" szavak kerültek szóba: azt sem tudta miről van szó, nem is hallott ilyenekről. Ettől még lehet jó informatikai tanár, csak már lehet kissé beleunt.

2011. dec. 15. 08:58
 15/19 lindmayer ***** válasza:
Meg egy informatikus nem érthet mindenhez. Valaki lehet kiváló programozó úgy hogy a hardverek világában nincs otthon, de akkoraz a legkevesebb hogy nem ajánl semmit( bár ha elismeri hogy nem ért ehhez a témához)
2011. dec. 15. 12:36
 16/19 lindmayer ***** válasza:
ja a lényeg lemaradt: ez az iponos konfig jó
2011. dec. 15. 12:36
 17/19 anonim ***** válasza:
komolyan informatikusok állították össze ezt neked?? hát akkor jól átakarnak baszni! meg sztem miért írtunk a kérdésed alá? mert hülyék vagyunk meg nem értünk hozzá?? akkor tévedsz öcsém!
2011. dec. 15. 15:01
 18/19 anonim ***** válasza:
Igazuk van az informatikusok elsősorban nem a hardverekhez kötődnek. Ilyen téren én valami nagyon megbízható pc szervíizest barátod kérdeznék ha nekünk nem hiszel.
2011. dec. 15. 15:08
 19/19 anonim ***** válasza:
ha gépet akarsz összerakni akkor ne informatikust kérj meg erre hanem egy számítógép szerelőt vagy kereskedőt ők értenek a hardverekhez nem az informatikus
2014. aug. 8. 20:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!