Érdemes lecserélnem ezt a videokártyát ezen az alaplapon? (lentebb leírom az adatokat)
Van egy matsonic ms9307v+(usb) alaplapom amiben egy régi GeForce Fx 5200-as (128 mb) videokártya van.
A keretem jelenleg sajnos nem engedi az új teljes config megvásárlását, ezért szeretnék egy újabb vga-t belerakni 512mb-formájában, és erre gondoltam:
-PNY GeForce 6200 512MB DDR 64BIT AGP8X VGA DVI TVO RETAIL
/ezt az "www.argep.hu"-n néztem de van még rajta kívül pár ami között vacillálok, itt a link:
[link] /
Vagy esetleg ajánlanátok mást? 1 Gb-os kártya nem nagyon menne el ezen a lapon gondolom...
Köszönöm, nagyon sokat segítettél!
Még 1 kérdésem lenne:
Ha most megvennék egy ATI Radeon HD4650-at ami ugye 1 gb-os, nem lesz baj, hogy ddr2-es memoriája van?
Ill, hogy Shader modell: SM 4.1 (DX 10.1)-es?
ddr2 olyan sokat nem számít, eleve a kártya se egy erőgép, nem ez fogja meghatározni az erejét (max 5-10%nyi különbség egy fejlettebb memóriával szerelt társához képest)
Shader modellről nem tudok nyilatkozni, de azt se évente váltják, annyi hogy dx11es játékokat ne futtass, vagy csak dx9 módban
sajátgép->jobb klikk->tulajdonságok
Itt meg kell találnod, hogy milyen oprendszert használsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!