Mi a véleményetek erről a notebookról?
Szerintetek ennyiért jó választás? (Vagy ugyanennyiért van Toshiba de gyengébb vga)
És h működik ez a turbo órajel? Szóval 1,4 GHz van írva de ez lehet akár 2,3 is. Ezt magam állítom be, vagy mindig magától felmegy ha kell, pl játéknál?
Vki ezt elmagyarázná légyszi?
köszi
jó, lehet, hogy erős az integrált videókártyája, de: mivel alaplapi ezért a rendszer memóriáját eszi(ez a kisebbik baj), és a proci teljesítményét használja fel(az i3-as procik ezt külön támogatják).
Én ha lehet akkor azt a procit választanám, ami normális működés mellett akkora a teljesítmény, mint amit csúcsra kell járatni, nem csak a fogyasztás miatt, hanem a melegedés, és az ebből adódó meghibásodások miattt is
én a dellt választanám(bár nem vagyok a helyedben)
Kérdező:
Vedd meg nyugodtan azt az ASUS-t, az AMD Llano-val jól el lehet játszogatni.
Ennyiért meg biztos nem kapsz jobb Dell-t, főleg hogy az olcsóbb Dell Inspironok elég trágyák is, gari ide vagy oda...
A kérdésedre válaszolva:
A turbo-t magától állítja, neked semmit nem kell csinálni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!