Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a notebookról?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintetek ennyiért jó választás? (Vagy ugyanennyiért van Toshiba de gyengébb vga)

És h működik ez a turbo órajel? Szóval 1,4 GHz van írva de ez lehet akár 2,3 is. Ezt magam állítom be, vagy mindig magától felmegy ha kell, pl játéknál?

Vki ezt elmagyarázná légyszi?

köszi

2011. dec. 6. 16:41
 1/7 lindmayer ***** válasza:
11%
csak egy dolgot mondok: vegyél dell-t mert ő 3 év garanciát ad!
2011. dec. 6. 16:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Okés de mondj ennyiért jobb dellt... én néztem de nem találtam, a vga-juk gyenge és az inspirionok elvileg gagyi minöségüek, maga a külső.
2011. dec. 6. 17:07
 3/7 lindmayer ***** válasza:

megjelenéséről nem tudok sokat, de az alábbi cikk sokat segíthet: [link]

mindegy hogy melyik alaplapra integrált videókártyát akarod használni, játékra mindegyik vacak lesz, bár itt a processzor teljesítménye az, ami sokat nyomhat: egy i3-as proci jobb választás: [link]

2011. dec. 6. 17:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Amit én linkeltem abban egy elég erős dedikált vga van, és a procija ha max órajelen működik egy i3as proci teljesítményének közelében van.
2011. dec. 6. 18:06
 5/7 lindmayer ***** válasza:

jó, lehet, hogy erős az integrált videókártyája, de: mivel alaplapi ezért a rendszer memóriáját eszi(ez a kisebbik baj), és a proci teljesítményét használja fel(az i3-as procik ezt külön támogatják).

Én ha lehet akkor azt a procit választanám, ami normális működés mellett akkora a teljesítmény, mint amit csúcsra kell járatni, nem csak a fogyasztás miatt, hanem a melegedés, és az ebből adódó meghibásodások miattt is

én a dellt választanám(bár nem vagyok a helyedben)

2011. dec. 6. 18:15
 6/7 anonim ***** válasza:

Kérdező:

Vedd meg nyugodtan azt az ASUS-t, az AMD Llano-val jól el lehet játszogatni.

Ennyiért meg biztos nem kapsz jobb Dell-t, főleg hogy az olcsóbb Dell Inspironok elég trágyák is, gari ide vagy oda...

2011. dec. 6. 18:26
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésedre válaszolva:

A turbo-t magától állítja, neked semmit nem kell csinálni vele.

2011. dec. 6. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!