Szia!
"Kedves szív(Hart) látom ami a szíveden az a szádon és jó nagy szíved van"
Nagyon jól következtetsz. Én ilyen hangulat ember vagyok.
"Ha vennéd a fáradságot és az első oldali válaszokat olvasnád rájöhetnél hogy miért írtam a tápról"
Az egészet elolvastam és azért írtam hogy noname tápot ne vegyen.
Vision-nös az kérdés volt nem fikázás. Mit értesz ezalatt mivel nekem se jött át nem csak Pandának?
"tudatlanságomról nem csinálnék reklámot inkább olvass" Olvasok eleget hidd el.
"Amúgy sajnálom hogy fikázól mindenkit mert a válaszaid többsége értelmes" A második részt köszönöm az elsőre meg ilyen vagyok. Szeretek kijavítgatni ezért is "szeretjük" egymást ennyire Király Z.-vel.
Am igen tegnap siettem és a hangnem sem volt megfelelő, de remélem így már érted.
Ja még azt:
Mapipapi:
" proci meg jó lenne zseblámpának" Ezt most a Phenom II X4 955-re mondtad? Ha igényed van beszélgethetünk és kulturált formában elmondom hogy nagyon tévedsz.
Tisztelt kérdező
Az én ajánlatom egy 3000-res négymagos-Hd videokaris gép magonként minimum 1Gb rammal.Ez az alap.Ettől fölfele bármi ami belefér a pénztárcába.Ha amd vision matricát látsz a gépen már jó helyen keresgélsz. [link]
Bővebben [link] igaz angolul van de már a fordítók érthetően dolgoznak. Nézd meg a 2011-es játékok gépigényét (nem a gyártóét hanem az ajánlottat) és ez szerint keressél gépet.A jövőre való tekintettel még vegyél figyelembe egy usb 3.0 is.És hogy ne csak fecsegjünk innen [link] el is indulhatsz de a "gugli" mindig veled van.Sok sikert !
Vision néven hát ezeket értetted gratulálok.
Ez az Llano és FX.
Nem arrol volt szó, hogy nem offoljátok a kérdést?!
Gyertek át ide, engem nem zavar...
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__2..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!