egyébként meg Király Zoli:
übersampling-et bekapcsolva a witcher 2 a 6770-nél még jóval erősebb kártyákat is megfog.
HD6870 is néha küszködik übersamplingel.
Amúgy Király Z. A hátunk mögött a kérdezőknek ne írj már üzeneteket arról hogy én és Panda nem hozzáértők vagyunk.
Először nézz magadba. Nagyképű kis g.ci.
Amúgy Király(inkább paraszt most már) Z mióta hiszünk a hivatalos gépigénynek?
Amúgy még egyszer a hátam mögött mocskolsz örülj hogy csak kidobatni tudnálak.
ma 16:40 vagyis 15-s.
"A mai vision technológia nem igényel akkora tápot mint kőkorszaki testvérei,de teljesítményben többet tudnak.A kis táptól ne riadjál vissza nem igényel többet ez a konfig.",
Miről beszélsz vision? Amúgy senki nem a táp "nagyságtól" fél ha nem attól hogy valami codegen féle hulladék. ha nem így lenne írnák a márkát.
"A videokariról meg annyit hogy a radeon sorozat legjobban bevált hd kariárol van szó" Ezzel is lehetne vitatkozni.
"Ne hallgass olyanokra akik csak ismerni vélik ezt a konfigot" Az eddigiek alapján rád nem kéne hallgatni.
"l még nem találtam olyan játékot ami full-fullon akadozott volna.Dx 11-ben fulHD-ban egy másik világ kezdődik." Te se játszottál mindenen vagy a képjavító eljárásokat elfelejtetted benyomni.
Mi értelmesen beszélünk. Amúgy szólj a modinak. ritka az amikor a bűnös szól legalább hagy nézzen egyet. Amúgy küld el mindenkinek. Szánalmas.
"Panda Péter és Hart, játékot űztök abból, hogy az értelmes válaszokat gúnyolják, ezért mindenkinek elküldöm Privát üzenetben, hogy ne figyeljenek rátok."
Az értelmes remélem nem saját magara vonatkozott mivel elég nagy önértékelési bakik vannak akkor nálad.
Kedves Tudor!
Te ezt írtad: "Hidd el, hogy HD-ben nincs az a játék ami kiakasztaná a HD 6770 1GB-ost."
Én erre mondtam egy nyilvánvaló ellenpéldát.
Ha azt írtad volna, hogy visszafogott beállításokkal nincs olyan játék, ami HD-ben kiakasztaná a 6770-et, akkor egy szavam sem lehet, mert így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!