Mit szóltok ehhez a konfighoz?
Szeretnék gépet vanni már muguntam h szinte mindig vmi alsókategóriás sz@rt vegyek!Ezt gondoltam:
Alaplap:
RAM:
Proci:
Grafkártya:
Táp:
A kérdés h esetleg hol lehetne meghúzni a nadrágszíjjat h olcsóbb legyen?A teljesítmény rovására nem mehet!!(és már drágább se legyen)
A tápot még meggondolom (elég borsos az ára de nem szeretnék vagy 5-6 évig új tápot venni)
A válaszokat előre is kössz.
Felesleges 1600mHz a játékok úgy se porfitálnak belőle, így inkább a mennyiségre mennék mint a mHz-re.
Alaplap elég jó választás mivel 2uncia rézből van így elég strapa bíró.De elég lenne egy ASrock is.
"És 4 GB melyik játéknak nem elég? Anyám borogass..."
És ki mondta hogy nem elég?
Itt a több jobb,de ha nem értesz hozzá és hülyeségeken kívül nem tudsz mást írni akkor nem értem minek vagy itt?
"És 4 GB melyik játéknak nem elég? Anyám borogass..."
Még valami,egy szóval nem mondta hogy neki játékra kell,és némely tervező programnak ez igen is kevés.Pár akkor már inkább quadrofx. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!