Olvasd el az első hozzászólást, válaszolj a kérdésekre és kapni fogsz egy minden szempontból kiváló gépet.
2010. nov. 18. 23:02
2/9 bp1985 válasza:
Leggyengébb láncszemet az első sorba meg is találtam. ASrock alaplap. Olvass utána, hogy miből van az asrock. Ha nem találtad, szólj, leírom.
2010. nov. 18. 23:04
3/9 anonim válasza:
Bennem még élnek rossz emlékek az asrock lapokkal kapcsolatba, lehet már alaptalan de én nem vennék. Helyedbe már mindekép 4 magban gondolkoznék pláné hogy sok játék már igényli (feltételezem játékra szánod a gépet). Ramok rendben vannak mondanám hogy gyorsabbat vegyél de neked nem biztos hogy megérni a különbözet. A táp indokolatlanul nagy, ezt a konfigot egy minőségi 400w-os bőven elviszi, ha nagyon előre tervezel akkor se kell neked 500w-nál több(feltételezem nem akarsz SLI vagy CROSSFIRE rendszert építeni mert ebbe az esetben indokolt a nagy táp). Videókártya jó vétel ha jó áron jutsz hozz, szerintem már újonnan ne vegyél.
2010. nov. 18. 23:04
4/9 bp1985 válasza:
Ja, tápból pedig fsp, vagy chieftec. Mindkettőböl elég egy 500-as. Sőt, fsp-ből még a 450-est is bevállalnám ehhez a géphez. Nekem az e4600-hoz, 3 vinyóhoz, meg egy 9500 gt-hez van 350-es fsp-m. Gond nélkül visz mindent.
2010. nov. 18. 23:05
5/9 anonim válasza:
"Olvass utána, hogy miből van az asrock."
Miből, mézes puszedliből? :)
Jó lenne elfelejteni azt, hogy egy gyártó terméke régebben gyengélkedett. Manapság már igen is jó, nem jár vele rosszul ha megveszi.
2010. nov. 18. 23:06
6/9 bp1985 válasza:
Van rálátásom, hogy milyen "jó". Ha azt mondom neked, hogy 10 eladott asusból visszajön 2, 10 eladott asrockból visszajön 5, az neked elárul valamit? Nem véletlenül nem asrock alaplappal árulják a gépeket normális helyen. De gondolom te sem vagy vele tisztába, hogy azokból az alkatrészekből van, amit az asus a kukába dobna, mert nem felel meg a követelményeinek. Na, ez az asrock. Az ujak jobbak, mint régebben, de az első helyen van szerviz ügyileg.
2010. nov. 18. 23:10
7/9 A kérdező kommentje:
köszi az eddigieket!
Update:
Azt gondoltam, h az Asrockot fogjátok lehúzni, de ezek alapján gondoltam rá: sok USB, tudomásom szerint tulképp ASUS, csak max nagyobb a selejt aránya, de ha szar, majd max garanciáztatom... (vagy naív vagyok és esetleg tönkrevághat egyéb alkatrészeket is? Nemigen vok szakértő.)
Nagy tápra sok USB-s kütyü miatt gondoltam (pl zenélgetni is szeretnék vele - nem minden kütyünek van külön tápja...)
Ja játszani is szeretnék persze, de sok szabadidőm nincs és pl GTA4 kiba nagy álmom, hogy végre kipróbáljam - bocs, tudom kicsit szentimentális vagyok;) ahhoz meg úgy gondoltam jó lesz... (kb 10 évnyi játék lemaradásban vagyok, eddig laptopom volt meló miatt) amúgy videókarit újonnan venném 36-ért, 2 év garival
2010. nov. 18. 23:14
8/9 anonim válasza:
36e-ért már ne vegyél 4890-et. Olvasgassál teszteket a középkategóriáról hogy kicsit képbe kerüljél. Összes usb portot terhelve se kell ennek 400w-nál több.
2010. nov. 18. 23:17
9/9 anonim válasza:
Tápnak minőségi 400-as bőven elég, VGA gyors, de sokat fogyaszt, melegszik és drága is. Egy 5770-el jobban járnál mondjuk, vagy esetleg 6850-el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!