Azért akad példa: Witcher 2. Persze ez nem sok.
Amúgy ennél rosszabb gépre is rámondják hogy gamer szóval ez így annyira nem izé. Sapeciel láttam gamernek árult konfigot GT430-l szerelkezve.
Milyen hülyeségeket írsz Hart, nézted egyáltalán a The Witcher 2 ajánlott gépigény? Még, hogy megfogja HD-ben a HD 6770-et, ekkora hülyeséget még nem olvastam.
Bocs előre is hozzászólok, ahelyett, hogy kérdést tennék...
Minden esetre látom sokan vágjátok ezeket a config dolgokat. Nekem is Gamer a gépem és jól fut rajta a SuperMario...Szerintem teljesem mindegy, hogy miként nevezzük a gépet, egy a cél, hogy mindent tudjon és azt jó gyorsan!
Szóval egy gép összeállításánál a szempontok a lényegesek és persze az ár. Nálam ezek a következők: Bővíthetőség hosszútávon. kb ennyi! Ehhez viszont előrelátónak kell lenni, hogy a cégek milyen irányba fejlődnek, tehát az az alaplap jó legyen a később majd kijövő, "jövő" cuccoknak. Ezt Ti hogy látjátok? Olvasgatok és próbálom kitalálni mi is lesz a fejlesztés iránya az alkatrészekben, de nem értek hozzá.
Most ezeket olvasom:
AMD HD 7900-as sorozat,(XDR2 memória).
AMD Phenom II X4 és az intel i7 -es processzorai.
Mindezek nem sokat mondanak egy laikusnak és jó drágák is. Viszont ha egy alaplap tudja ezeket, akkor elképzelhető, hogy olcsóbb termékekkel is össze lehessen azt állítani, amiből ez (mármint a most drága)majd kibővíthető lesz?
Esetleg mi lesz a jövőbeli irányzat?!
Igaz!Rendben folyt köv. itt.:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__2..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!