Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit szóltok ehhez a GAMER...

Zolee26 kérdése:

Mit szóltok ehhez a GAMER konfighoz?

Figyelt kérdés
[link]
2011. dec. 5. 20:31
1 2 3 4
 11/37 Tudor Vidor ***** válasza:
Hidd el, hogy HD-ben nincs az a játék ami kiakasztaná a HD 6770 1GB-ost.Full HD-ben lehet.
2011. dec. 5. 22:37
 12/37 anonim ***** válasza:

Azért akad példa: Witcher 2. Persze ez nem sok.

Amúgy ennél rosszabb gépre is rámondják hogy gamer szóval ez így annyira nem izé. Sapeciel láttam gamernek árult konfigot GT430-l szerelkezve.

2011. dec. 5. 22:40
 13/37 anonim ***** válasza:
26%
Ja amúgy ilyen előre összerakott szutykokat nem szabad venni...!
2011. dec. 5. 23:42
 14/37 A kérdező kommentje:
OK.Akkor ez a gép is s*ar.Akk 130 k körül írjatok egy konfigot pls!:)(Am thx a kommentekért)
2011. dec. 6. 16:14
 15/37 anonim ***** válasza:
Kísértetiesen hasonlít a Medion akoya gépre.A mai vision technológia nem igényel akkora tápot mint kőkorszaki testvérei,de teljesítményben többet tudnak.A kis táptól ne riadjál vissza nem igényel többet ez a konfig.A videokariról meg annyit hogy a radeon sorozat legjobban bevált hd kariárol van szó.Talán a 7-es sorozat jövőre többet tud majd.Hasonló konfigom van és hidd el még nem találtam olyan játékot ami full-fullon akadozott volna.Dx 11-ben fulHD-ban egy másik világ kezdődik.Ne hallgass olyanokra akik csak ismerni vélik ezt a konfigot inkább olvass utána elbírja a "gugli".A metro 2033 talán több órás játék után(procihőfok miatt) talán néhányszor ezredmásodpercre homályosodik de nem szaggat.Sok sikert.
2011. dec. 6. 16:40
 16/37 anonim ***** válasza:

Milyen hülyeségeket írsz Hart, nézted egyáltalán a The Witcher 2 ajánlott gépigény? Még, hogy megfogja HD-ben a HD 6770-et, ekkora hülyeséget még nem olvastam.

[link]

2011. dec. 6. 16:40
 17/37 csacsi2 ***** válasza:

Bocs előre is hozzászólok, ahelyett, hogy kérdést tennék...

Minden esetre látom sokan vágjátok ezeket a config dolgokat. Nekem is Gamer a gépem és jól fut rajta a SuperMario...Szerintem teljesem mindegy, hogy miként nevezzük a gépet, egy a cél, hogy mindent tudjon és azt jó gyorsan!

Szóval egy gép összeállításánál a szempontok a lényegesek és persze az ár. Nálam ezek a következők: Bővíthetőség hosszútávon. kb ennyi! Ehhez viszont előrelátónak kell lenni, hogy a cégek milyen irányba fejlődnek, tehát az az alaplap jó legyen a később majd kijövő, "jövő" cuccoknak. Ezt Ti hogy látjátok? Olvasgatok és próbálom kitalálni mi is lesz a fejlesztés iránya az alkatrészekben, de nem értek hozzá.

Most ezeket olvasom:

AMD HD 7900-as sorozat,(XDR2 memória).

AMD Phenom II X4 és az intel i7 -es processzorai.

Mindezek nem sokat mondanak egy laikusnak és jó drágák is. Viszont ha egy alaplap tudja ezeket, akkor elképzelhető, hogy olcsóbb termékekkel is össze lehessen azt állítani, amiből ez (mármint a most drága)majd kibővíthető lesz?

Esetleg mi lesz a jövőbeli irányzat?!

2011. dec. 6. 17:04
 18/37 Panda Péter ***** válasza:
ha kiírsz egy külön kérdést, én nagyon szívesen belemegyek ilyen fejtegetésekbe/jövőlatolgatásba, ezt a kérdést nem akarom tovább offolni.
2011. dec. 6. 17:25
 19/37 csacsi2 ***** válasza:
2011. dec. 6. 17:46
 20/37 Mapipapi válasza:
hát egyszóval sz.r az alaplappal csak célba dobhatsz a proci meg jó lenne zseblámpának meg rohadt drága
2011. dec. 6. 19:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!