Laptop vagy hagyományos pc?
Egy régi, ócska gépemet kéne lecserélnem. Meg még egy falka kérdés.
Tetszenek a laptopok - még sosem volt - egyetlen kifogás csak annyi, hogy szerintem hamar felmelegednek /gondolom a nagyobb teljesítményűek /és ledurrannak. Egy alatta elhelyezhető hűtővel meddig bírják? Nálam órákig megy naponta.
Elég gyors a 2GB-s proci? Én 4-esben gondolkodom. Mert az enyém még a 2-nél is kissebb és a hajam kihullik tőle olyan lassú. El kéne bírnia a netet, pl.zenehallgatás más munka közben tehát 2 program futna egyszerre, filmnézés, játék /alap pl.kártya, egyszerű logikai/. A celeronról sok rosszat hallottam most az Intel core i5/i7-tel szimpatizálok vagy a dual core-okkal.
Melyik laptop márkát ajánlanátok és melyik amelyik agyonreklámozott de gagyi?
Én olyanokra gondoltam, mint dell, hp, fujitsu siemens, acer, asus, toshiba, lenovo, a samsungról nem tudom milyen...
Azt meg végképp nem tudom, hogy a tápegységet mivel jelölik melyik a tényleg jó.
Milyen gépetek van, mennyire működik? Nekem a legfontosabb a gyorsaság és a megbízhatóság.Elég lenne egy 250 gigás is nem pakolnám tele felesleges dolgokkal.
Végül érdemes netről rendelni? Elég jól eligazodom az adatokon, és olcsóbb is, de mennyire biztonságos, mik a tapasztalatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!