Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptop vagy hagyományos pc?

Laptop vagy hagyományos pc?

Figyelt kérdés

Egy régi, ócska gépemet kéne lecserélnem. Meg még egy falka kérdés.

Tetszenek a laptopok - még sosem volt - egyetlen kifogás csak annyi, hogy szerintem hamar felmelegednek /gondolom a nagyobb teljesítményűek /és ledurrannak. Egy alatta elhelyezhető hűtővel meddig bírják? Nálam órákig megy naponta.

Elég gyors a 2GB-s proci? Én 4-esben gondolkodom. Mert az enyém még a 2-nél is kissebb és a hajam kihullik tőle olyan lassú. El kéne bírnia a netet, pl.zenehallgatás más munka közben tehát 2 program futna egyszerre, filmnézés, játék /alap pl.kártya, egyszerű logikai/. A celeronról sok rosszat hallottam most az Intel core i5/i7-tel szimpatizálok vagy a dual core-okkal.

Melyik laptop márkát ajánlanátok és melyik amelyik agyonreklámozott de gagyi?

Én olyanokra gondoltam, mint dell, hp, fujitsu siemens, acer, asus, toshiba, lenovo, a samsungról nem tudom milyen...

Azt meg végképp nem tudom, hogy a tápegységet mivel jelölik melyik a tényleg jó.

Milyen gépetek van, mennyire működik? Nekem a legfontosabb a gyorsaság és a megbízhatóság.Elég lenne egy 250 gigás is nem pakolnám tele felesleges dolgokkal.

Végül érdemes netről rendelni? Elég jól eligazodom az adatokon, és olcsóbb is, de mennyire biztonságos, mik a tapasztalatok?

2011. dec. 3. 22:23
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat most már jelentősen tisztult a kép.
2011. dec. 3. 23:33
 12/16 anonim ***** válasza:
Fúhh... Hát, nekem volt/van laposom, de én azt mondom soha többet laptopot! :@
2011. dec. 3. 23:57
 13/16 Panda Péter ***** válasza:
nyilván olyan is volt a laptopod, azért utálod. ha egy elitebookod lett volna, azt még most is imádnád.
2011. dec. 4. 00:07
 14/16 anonim ***** válasza:
Akkor amikor vettük egész jó laposnak számított... És nem ám játékra meg minden ilyesmire vettük hanem munkára! Office, PowePoint, internet stb... Alap dolgok! És lassú mint a csiga... 140-ért vettük 2 vagy 4 évvel ezelőtt! (Lenovo G550)
2011. dec. 4. 00:17
 15/16 anonim ***** válasza:
*Bocs 2 vagy 3 évvel...
2011. dec. 4. 00:18
 16/16 anonim ***** válasza:
Pl. ez egy elég jó gép és azokra amiket leírtál Kérdező, bőven elég: [link]
2011. dec. 4. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!