Laptop. Asus vagy Toshiba? (linkkel)
Az a baj, hogy az Asus-t a fenti weboldalon már nem forgalmazzák, én azonban netről szeretném rendelni. Tudna valaki esetleg egy linket, ahonnan lehetne ? Egyébként ha van más ajánlat is, szívesen fogadom -hasonló árkategóriában. Igazság szerint nekem a piros szín miatt tetszik jobban az Asus, de a Toshibán pedig már rajta van a Win 7. Ennél fogva nem tudok dönteni. Na jó, köszi a válaszokat előre is. :) 17/L
szia.
Asus :) a vga kártya miatt :) a hdd kicsit lassú de
a vga kártya ezt bőven kompenzálja :)
win7 et meg bőven belehet szerezni :)
Én ezt ajánlom:
Egész jó gép, jó áron, és piros :)
Win7-et meg majd tesz rá egy haverod okosban ;D
Én is leírom még egyszer:
A garancián kívül még ezer dolog számít, és az a Llano-s Acer tökéletes, nyugodtan megveheti.
Köszi a válaszokat. :) Juuj, a két nőies szín közül inkább a piros tetszik, a rózsaszín túl cicamicás. :D Ezt találtam még egyébként, nem tudom erről mi a véleményetek. :)
De akkor egye fene ajánlok egyet 2 év garival is:
Ettől függetlenül tartom hogy semmi baj az Acerrel.
Na, ez az Asus már igen! Nem magával az Acer-el van a baj, hanem azzal, hogy a gyártó csak 1 év garanciát biztosít rá, a hosszabbítása +1 évvel pedig 15-20 ezerbe kerül.
Az Asus jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!