160. 000-ig melyik laptopmárkát vegyem? Toshiba, MSI vagy ASUS?
Figyelt kérdés
2009. júl. 12. 08:29
3/10 anonim válasza:
Hat vagy toshiba vagy asus en az msi-t nem ajanlom mert azt mondjak nem a legjobb minoseg!
5/10 anonim válasza:
Én az MSI-t ajánlanám, azzal semmi gondom még nem volt,szuperul működik,a Toshiba-val már voltak gondjaim, de mondjuk az ASUS-t nem használtam még, arrol nem tudok mit mondani
6/10 anonim válasza:
Szia én most egy ACER ASPIRE 5315-ről írok több mint egy éves és minden megvan benne ami kell.Én netre képek,filmek tárolására nézegetésére szerkesztésére használom,van rajt egy tuti lakberendező progi az is tisztán fut!
Neked mire kéne?
7/10 anonim válasza:
Fujitsu Siemens Szerintem. Évek óta ezt használom és nagyon jó!!! Nekem van egy eladó :) 130ért
8/10 anonim válasza:
Nekem az ASUS- om 3 éves lesz, de kifogástalanul működik. De barátomnak meg Toshiba van és ő is így nyilatkozik, tehát nem tudom. :D Az biztos hogy akkor a Toshiba sem lehet rossz.
9/10 anonim válasza:
Inkább a DELL-t ajánlanám, alapból adnak rá + 2 3 év garanciát.
Ha mást veszel érdemes hozzá kibővített garanciát venni. 20-25k körül van 2 év de megéri.
Egy alaplapcsere 80-90knál kezdődik.
10/10 anonim válasza:
2éves elmúlt az ASUS-om,de még semmi baja nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!