Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Toshiba Satellite c660 19T?

Toshiba Satellite c660 19T?

Figyelt kérdés
Laptopot szeretnék venni,semmi extra elvárásom nincs. Azt szeretném hogy gyors legyen, ne akadozzon amikor az internetet használom és hogy tudjak vele webkamerázni. Tehát hogy a webkamerázás közben ne akadjon a kép. Ehez megfelel a Toshiba Satellite C660 19T? Vagy tudtok jobbat olyan 100.000Ft-ig?
2011. nov. 3. 22:12
 1/5 bp1985 ***** válasza:
A webkamera akadozása nem a gép hw részétől függ, hanem a netkapcsolattól. De jó gép az, ha másra nem kell. Vedd meg nyugodtan.
2011. nov. 3. 23:38
 2/5 anonim ***** válasza:

amire használni szeretnéd tökéletes.

én is most vettem egy toshiba satellite-t csak én egy c660-1dm típusút. nem tudom mennyiért nézted a 19t-t, belinkelem az enyémet, hátha jobban megtetszik.

[link]

2011. nov. 4. 13:25
 3/5 A kérdező kommentje:
89.000ft-ra most akciózták le,úgyhogy szerintem meg is veszem holnap. És te kivel tetettél rá operációs rendszert és mennyiért?
2011. nov. 4. 23:42
 4/5 anonim ***** válasza:
én házon belül megoldottam :) megrendelted?
2011. nov. 6. 12:13
 5/5 A kérdező kommentje:

Vettem laptopot,de egy másik mellett döntöttem.

[link]

Meg vagyok vele elégedve,és szó se róla,a színe is tetszik:) Amúgy köszönöm a segítséged:)

2011. nov. 8. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!