Toshiba Satellite c660 19T?
Figyelt kérdés
Laptopot szeretnék venni,semmi extra elvárásom nincs. Azt szeretném hogy gyors legyen, ne akadozzon amikor az internetet használom és hogy tudjak vele webkamerázni. Tehát hogy a webkamerázás közben ne akadjon a kép. Ehez megfelel a Toshiba Satellite C660 19T? Vagy tudtok jobbat olyan 100.000Ft-ig?2011. nov. 3. 22:12
1/5 bp1985 válasza:
A webkamera akadozása nem a gép hw részétől függ, hanem a netkapcsolattól. De jó gép az, ha másra nem kell. Vedd meg nyugodtan.
2/5 anonim válasza:
amire használni szeretnéd tökéletes.
én is most vettem egy toshiba satellite-t csak én egy c660-1dm típusút. nem tudom mennyiért nézted a 19t-t, belinkelem az enyémet, hátha jobban megtetszik.
3/5 A kérdező kommentje:
89.000ft-ra most akciózták le,úgyhogy szerintem meg is veszem holnap. És te kivel tetettél rá operációs rendszert és mennyiért?
2011. nov. 4. 23:42
4/5 anonim válasza:
én házon belül megoldottam :) megrendelted?
5/5 A kérdező kommentje:
Vettem laptopot,de egy másik mellett döntöttem.
Meg vagyok vele elégedve,és szó se róla,a színe is tetszik:) Amúgy köszönöm a segítséged:)
2011. nov. 8. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!