Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mekkora táp kell ennek a...

Mekkora táp kell ennek a konfignak?

Figyelt kérdés

AMD Phenom II X2 560 3.30GHz

2× Kingston HyperX Blu 2GB DDR3 1333MHz

Asrock M3A UCC

Sapphire HD6790 1GB GDDR5

És milyen márkát ajánlotok?

2011. dec. 3. 17:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/79 anonim ***** válasza:

A modik többször figyelmeztették meg amúgy Panda háta mögött uszította a népet ellene szóval ne játsza a szentet.

"És elnézést az eddigi névtelenségér, de lány vagyok, és nem szerettem volna, ha ez bonyodalmat okoz." Ezért nem engedünk nőt ide. Én hímsoviniszta:D(nem nyugodtan jöjjenek csajok is nincs azzal semmi gond).

"Egyébként az Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Kara másodéves tanhallgatója vagyok, de még ilyen gerinctelen bandával nem találkoztam, mint ez a panda péter, és társai." Az informatikusok 90% hardveresen kuka.

Amúgy a gerinctelen nem az aki az ember háta mögött mocskolódik?

"Ezt az egészet az évfolyamtársak is végignézték, és megvan a véleményük." hát ez a jövő generációja?

"Kicsit csípős nyelvű csaj Margitocska" Az nem baj. Én meg egy kissé hamarabb idegeskedek fel mint kéne és sokan mondják kretén vagyok(többek között Made is tegnap).

"de ezért kitiltani?" Tudod jól miért tiltották ki.

" Egyszerűen nem értem az egészet." Hogy ennyit ne bírj fel fogni.

2011. dec. 4. 17:57
 72/79 anonim ***** válasza:
Törölték azt a hsz-t amiben kampányol, de szerintem a válaszomból lehet érezni mi volt.
2011. dec. 4. 18:00
 73/79 Panda Péter ***** válasza:

"És elnézést az eddigi névtelenségér, de lány vagyok, és nem szerettem volna, ha ez bonyodalmat okoz."

-nekem tök mindegy, hogy lány vagy nem lány, ha hülyeségeket beszél, kijavítom.

"Egyébként az Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Kara másodéves tanhallgatója vagyok, de még ilyen gerinctelen bandával nem találkoztam, mint ez a panda péter, és társai."

-én meg a BME-VIK-en. van egy kis különbség.

a gerinctelen meg no komment, nem én keltettem a pánikot minden egyes rohadt kérdésnél.

"Ezt az egészet az évfolyamtársak is végignézték, és megvan a véleményük."

-nekem meg róluk

"de ezért kitiltani?"

-bármilyen jó érzésű moderátor fele ennyiért is kitette volna.

2011. dec. 4. 19:29
 74/79 anonim ***** válasza:
2011. dec. 4. 19:30
 75/79 anonim ***** válasza:

Ez az a Margitocska akit Király Zoli mindig felhoz? Ő a nagy hozzáértő, aki úgy ajánlott halál magabiztosan egy 600W-os tápot, hogy szinte nem is tudni milyen gépbe kell? Hát valóban nagyon komoly lehet akkor... No comment...

És ezekből lesznek a diplomás informatikusok...

2011. dec. 4. 19:46
 76/79 anonim ***** válasza:
71%

"És ezekből lesznek a diplomás informatikusok..."

Úgy ahogy mondod.

2011. dec. 4. 19:54
 77/79 anonim ***** válasza:
ám most egy kicsit furán érzem magam. Én itt bunkóskodtam és lehet lány volt, ráadásul hardvereknél?
2011. dec. 4. 22:52
 78/79 anonim ***** válasza:

"egyébként félreértés ne essék: velem NEM kell egyetérteni, lehet velem szakmai vitákat folytatni"

Nyugodt legyél ha nem értek veled egyet én beléd kötök csak eddig még egyetlen okot se adtál rá, bár tegnap a saját bambaságom miatt szóltam be amit sajnálok.

2011. dec. 4. 22:57
 79/79 anonim ***** válasza:
De kis szemét vagy.
2011. dec. 5. 14:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!