Mekkora táp kell ennek a konfignak?
AMD Phenom II X2 560 3.30GHz
2× Kingston HyperX Blu 2GB DDR3 1333MHz
Asrock M3A UCC
Sapphire HD6790 1GB GDDR5
És milyen márkát ajánlotok?
Tökmindegy.
Ha a hátsó tartólap mögött akarja elvezetni akkor mindkettőre kell a toldás. Ha meg elől is jó akkor meg egyikre se.
Hú ha köhög a bolha.
Azt egy kicsit centizésre írtam. Ha van neked és elér hát oké, de ez még mit sem von le a Hexától.
Ja hogy CTG-450-ed van?
Akkor már más nem is lehet jó?
"Hart ha nem írtál volna okosabb maradtál volna"
Egy dolgot benéztem. Soroljam hogy te mennyit?
Maradok a Hexánál,kábelek ide vagy oda.
Köszi a válaszokat!
Előre jelzés:
Király Zoli megsértődik és holnap már látjuk is az egészet iponon.
az még csak a jobbik eset.
volt egy csávó (szerintem pont az a figura, akit kiraktak) akinek az volt a mániája, hogy az egyik válaszadó (made in néven futott) az én másodregem, ezáltal mindig magamnak adtam igazat :D (az fel sem merült benne, hogy esetleg lehet, hogy van, aki egyetért velem). miután ezen teoriát kitalálta, minden kérdéshez, amihez válaszoltam, vagy made in válaszolt, benyomta, hogy mi ketten ugyanazok vagyunk, és belinkelte azt az ominózus kérdést, amikor elnéztem egy tápot (a kérdező CF konfighoz keresett tápot, én meg szimpla kártyához ajánlottam. persze aztán sikeresen le lett beszélve az idióta CF konfigról)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!