Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mekkora táp kell ennek a...

Mekkora táp kell ennek a konfignak?

Figyelt kérdés

AMD Phenom II X2 560 3.30GHz

2× Kingston HyperX Blu 2GB DDR3 1333MHz

Asrock M3A UCC

Sapphire HD6790 1GB GDDR5

És milyen márkát ajánlotok?

2011. dec. 3. 17:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/79 anonim ***** válasza:

73%-s:

Te vagy Sylar?

2011. dec. 3. 22:32
 62/79 anonim ***** válasza:

Ennyi OFF után gondolom nem baj, ha ideírom:

Mindenkinek jó éjszakát!

2011. dec. 3. 23:21
 63/79 anonim ***** válasza:
Neked is.
2011. dec. 3. 23:27
 64/79 anonim ***** válasza:
Margitocskát tényleg kitették a modik?
2011. dec. 3. 23:34
 65/79 Panda Péter ***** válasza:
yepp. kirakatta magát.
2011. dec. 3. 23:40
 66/79 anonim ***** válasza:

Made IN:

Igen, én vagyok Sylar.

2011. dec. 4. 00:21
 67/79 anonim ***** válasza:
Hart írta a tippet pü-be a tippet csak nem kérdezte meg így bátorkodtam.
2011. dec. 4. 00:22
 68/79 anonim ***** válasza:

Igen Made IN, Margitocskát tényleg kitették a modik, köszönhetően Panda Péternek. Egyébként kaptam egy levelet Margitocskától. Így tudtam meg, hogy csajról van szó.

A levél amit kaptam.

Köszönöm kedves Király Z, hogy egyetértesz a számítógép konfiguráció összeállításával. És elnézést az eddigi névtelenségér, de lány vagyok, és nem szerettem volna, ha ez bonyodalmat okoz. Amúgy erre nem számítottam.

Egyébként az Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Kara másodéves tanhallgatója vagyok, de még ilyen gerinctelen bandával nem találkoztam, mint ez a panda péter, és társai. Ezt az egészet az évfolyamtársak is végignézték, és megvan a véleményük. Most az egyik kolistársam gépéről írok, ugyanis ezek a gerinctelenek letiltattak. Azért megírtam a véleményem a gyakorikerdesek.hu szerkesztőségének. Mégeszegyszer köszönöm Király Z, hogy ki álltál a döntésem mellett, és mindenkinek aki egyetértett velem.

Üdv:Margitocska

2011. dec. 4. 17:30
 69/79 anonim ***** válasza:
Kicsit csípős nyelvű csaj Margitocska, de ezért kitiltani? Volt itt már vita nem egy, és ennél durvábbak, de senkit nem tiltottak ki. Egyszerűen nem értem az egészet.
2011. dec. 4. 17:37
 70/79 anonim ***** válasza:

Én is ismeretem őt és vitáztam is vele. Pont az a szép táp vitánál is ott voltam Panda mellett annyi különbséggel hogy az elején én is kijelentettem hogy a HD6870X2 tényleg kevés a GX450, de ez sokakat nem zavart és egyből nekem álltak.

Am sokáig úgy se leszek itt csak kíváncsi voltam.

2011. dec. 4. 17:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!