Mekkora táp kell ennek a konfignak?
AMD Phenom II X2 560 3.30GHz
2× Kingston HyperX Blu 2GB DDR3 1333MHz
Asrock M3A UCC
Sapphire HD6790 1GB GDDR5
És milyen márkát ajánlotok?
én meg megírtam, hogy szerintem miért felesleges a +50W és a +1k a vételárba. egyébként még egy 500Ft-os hosszabbítóval is olcsóbb, mint a CTG.
ha meg már ennyire elmélyedünk az esztétikumban (ugye ezért paráznak rá egyesek a CPU 12V-os vezeték hosszára, mert ha nem elég hosszú, akkor alsótápos házban nem lehet az alaplaptálca mögött szépen elvezetni, hogy ne látszon), akkor megemlíteném, hogy a hexa feketére van festve, a CTG pedig szürke, ami egy tiszta fekete gépházban nem mutat túl jól.
Hexa lesz.
Jelenleg 1 gagyi noname házam van.Majd a továbbiakban szeretném cserélni egy M-Tech házra.Ha jól gondolom ez alsó tápos.És el akarom majd vezetni a kábeleket rendesen.
A M-Tech VS04A-BK házhoz egyértelműen jobb választás a Chieftec A-80 CTG 450W táp.Jobban jársz a Chiefteckel.
miért is?
ezen ház megvétele miben módosítja a tápválasztást?
elmondom még egyszer, hátha elsőre nem volt tiszta:
a HEXA kábele elég hosszú, ha nem az alaplaptálca mögött akarod elvezetni.
ha mégis ott akarnád, akkor vehetsz hozzá párszáz forintból hosszabbítót.
nekem nincs bajom a CTG-vel, sőt, szoktam ajánlani, de csak az 500-ast (mivel annak ténylegesen jóval hosszabbak a kábelei), viszont az a teljesítmény itt nem indokolt.
Szerintem ezen már kár vitázni, tök mindegy hogy FSP Hexa vagy Chieftec CTG tápot vesz, egyikkel sem nyúl mellé.
Azt meg a kérdező tudja hogy mennyi pénze van rá, de árban sincs köztük nagy különbség.
ezt most teljesen úgy mondod, mintha a hexa nem lenne jó táp.
és még egyszer, utoljára elmondom, a CTG500-nak vannak hosszú kábelei, de az meg FELESLEGESEN erős lenne ehhez a géphez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!