Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 400W-os CODEGEN táp?

400W-os CODEGEN táp?

Figyelt kérdés
Jelenleg ez a tápegység van a gépemben, 3 éve vettük, azóta semmi gond nem volt vele. De a CODEGEN-ről olvasgattam, és hát eléggé elbizonytalanodtam, hogy vajon elbírná-e a Sapphire HD6670-es videokártyát. Szóval szerintetek elbírja, vagy muszáj lesz cserélni? Ha cserélni kell, milyen tápot ajánlanátok 10000 körül? Köszi előre.
2011. dec. 2. 10:49
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Elbírni elbírja, de mindenképp cseréld le, mert veszélyes cucc, apám gépét is félig kinyírta.:/Ez nagyon megéri: [link]
2011. dec. 2. 10:56
 2/22 P.O.C. ***** válasza:
A kodegányok kb. a felét tudják leadni, ami rájuk van írva. Ki spórolnak belőlük minden fontosabb alkatrészt, ami megvédené a gépedet ha beüt a sz*r. A minőségéről meg jobb ha nem is beszélünk. Én simán cserélném. Pl az FSP és Chieftec -ekkel nem nyúlsz mellé, és kijön ennyi pénzből.
2011. dec. 2. 11:01
 3/22 anonim ***** válasza:

Ne viccelj, a Radeon 6670 egyáltalán nem fogyaszt sokat. Nem tudom, milyen processzor van a gépedben (az a másik nagy fogyasztó), de nem hinném, hogy csúterhelésen 150 wattnál többet enne a géped.

[link]

Szerintem nyugodtan maradhat a táp. Ha viszont szeretnél egy jó hatásfokút, akkor ezt ajánlom:

[link]

2011. dec. 2. 11:04
 4/22 P.O.C. ***** válasza:

Vagy a fent linkelt FSP-hez hasonlóan jó választás ez is:

[link]

2011. dec. 2. 11:04
 5/22 A kérdező kommentje:

A procim: AMD Athlon II X2 260

Tudom, hogy nem fogyaszt sokat, csak kíváncsi voltam, hogy elbírja-e. Annyi rosszat olvastam eddig a CODEGEN-ről a Gyakorikérdéseken, meg most is olvasom a válaszaitokat, ezért kérdeztem csak meg.

2011. dec. 2. 11:17
 6/22 A kérdező kommentje:
És köszi az eddigi válaszokat és linkeket!
2011. dec. 2. 11:17
 7/22 _Jessy_ ***** válasza:
Nekem codegen miatt kellett új TV tunert, meg alaplapot vennem. Ennyit róla. Egyébként pedig nem fogja bírni. Ehhez a kártyához, még ha nem is fogyaszt sokat, de kell legalább egy 400W-os táp. Olyan 400W-os, ami tényleg annyi, de a codegen nem ilyen. Utána anyagiak miatt egy ideig használtam 400-as mercury-t, nagyjából codegen szinten van, és mikor megvettem a GT 220-as kártyát, akkor ezt is le kellett cserélnem, mert nem indult el :) És amire cseréltem az is 400-as, csak ez FSP :)
2011. dec. 2. 11:30
 8/22 A kérdező kommentje:

Akkor azt hiszem, ebből csere lesz. Erről az oldalról melyiket ajánljátok?

[link]

Azért innen, mert a városban ez a bolt van, és sajnos én nem tudom beszerelni. Szóval melyik éri meg innen?

2011. dec. 2. 11:56
 9/22 anonim ***** válasza:
Kicsit drágább az oldal, de én ezt ajánlom: [link] Nekem is ilyen van, csak 450wattos, nagyon jó táp, a te gépedhez bőven elég.
2011. dec. 2. 12:17
 10/22 P.O.C. ***** válasza:
Rohadt drága az a bolt. Olcsóbban kijönnél ha a neten rendelnéd.
2011. dec. 2. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!