Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 400W-os CODEGEN táp?

400W-os CODEGEN táp?

Figyelt kérdés
Jelenleg ez a tápegység van a gépemben, 3 éve vettük, azóta semmi gond nem volt vele. De a CODEGEN-ről olvasgattam, és hát eléggé elbizonytalanodtam, hogy vajon elbírná-e a Sapphire HD6670-es videokártyát. Szóval szerintetek elbírja, vagy muszáj lesz cserélni? Ha cserélni kell, milyen tápot ajánlanátok 10000 körül? Köszi előre.
2011. dec. 2. 10:49
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Tudom, de annyira nem értek a gépekhez, hogy magam beszereljem, nagyon hozzáértő ismerős meg nincs.
2011. dec. 2. 12:27
 12/22 _Jessy_ ***** válasza:

[link]

itt ugyanaz 8900

beszerelni nem egy nagy feladat, számítógép hátulján van 4 csavar, ami a tápot tartja, azt kiszeded, a csatlakozókat pedig megjegyzed hol voltak, és az újat ugyanoda dugdosod vissza. Elcs.ni nem lehet, mert fordítva nem mennek be, bár hallottam már olyan esetről, amikor emiatt a krapek megfaragta bicskával, hogy beférjen, a hatás nem maradt el :)

2011. dec. 2. 12:46
 13/22 A kérdező kommentje:

Rendben van. Körbenézek, és veszek vagy egy Chieftec-et, vagy egy FSP-t. Ha tényleg olyan egyszerű beszerelni, akkor lehet, hogy mégis netről veszem és megpróbálkozom vele. :)

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!

2011. dec. 2. 12:51
 14/22 anonim ***** válasza:
iARENA helyett inkább CTG ha lehet.
2011. dec. 2. 14:57
 15/22 anonim ***** válasza:
Vedd meg a netről, amit jónak tartasz, és szereltesd be. Egy gyakorlott szerelő 5 perc alatt megcsinálja, nem kérhet olyan sokat érte.
2011. dec. 2. 15:17
 16/22 anonim ***** válasza:
Szerintem meg hagyd a szerelőt, mert sokba fog kerülni...
2011. dec. 2. 15:20
 17/22 P.O.C. ***** válasza:
Mit szerelőztök itt jobbra balra? Minden ugyan oda kell visszadugni, ahonnan kihúzta. A csatlakozok kialakítása miatt fordítva amúgy is lehetetlen. Férfi ember nem lehet ennyire sügér, hogy ennyit nem tud megcsinálni. :)
2011. dec. 2. 15:29
 18/22 _Jessy_ ***** válasza:
Ismerek ilyen sügért :D Amúgy van egy négyzet alakú csatlakozó négy kábellel, ezzel esetleg lehet gond :)
2011. dec. 2. 16:13
 19/22 anonim ***** válasza:

"Ismerek ilyen sügért :D"

Ez igaz találkozni ilyenekkel. Az egészben nem is az a baj hogy bonyolult csak túl komplikálják és nem használják a józan észt.

2011. dec. 2. 16:16
 20/22 _Jessy_ ***** válasza:

<OFF>

Valahogy úgy. Sokan úgy állnak hozzá, hogy: Hú basszus én ehhez nem értek. Persze én se értettem hozzá, meg gondolom sokan mások sem, amíg meg nem tanulták :)

</OFF>

A kérdezőnek pedig sok sikert a cseréhez.

2011. dec. 2. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!