400W-os CODEGEN táp?
Figyelt kérdés
Jelenleg ez a tápegység van a gépemben, 3 éve vettük, azóta semmi gond nem volt vele. De a CODEGEN-ről olvasgattam, és hát eléggé elbizonytalanodtam, hogy vajon elbírná-e a Sapphire HD6670-es videokártyát. Szóval szerintetek elbírja, vagy muszáj lesz cserélni? Ha cserélni kell, milyen tápot ajánlanátok 10000 körül? Köszi előre.2011. dec. 2. 10:49
21/22 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2011. dec. 2. 19:26
22/22 László Próféta válasza:
Anno egy Codegen 300 W-os tápot használtam egy 478-as géphez, és az kihúzta úgy 4 éven át. Azóta pedig egy Chicony Hypro 430 W-os tápot használok 2010 óta.
Megjegyzés: az új kiadású vagyis 2014-es Chicony Hypro 430 W-os tápok nem stabilak.
Javasolt egy FSP460-60HCN vagy egy Chieftec GPS-450A8, esetleg egy Thermaltake Munich 430W - W0391RE.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!