Jó ez a gép? Mekkora a különbség a 160 ezres és a 100 ezres gép között?
Most azon filózok, hogy egy ilyen 100 ezres gépet vegyek [link] pont ezt amit a bátyám akar vagy költsek rá többet esetleg sokkal többet, bár nincsen nagy játékigényem
Most megmondtam neki,hogy inkább újonnan veszek gépet. Azt mondta, hogy kár, mert új alkatrészek vannak a gépbe, a videokártyát leszámítva. 40 ezres winchestert ami abba a gépbe van megtartja magának.
Ebbe a gépbe +2 GB RAM-ot teszek és bátyám szerint ha nem lesz elég jó a videokártya legfeljebb szétkapjuk a konfigot és teszünk bele egy 70ezrest. Viszont szerinte oda ennél nagyobb táp kell és vagy 15-30 ezres ház, mert nem hűti eléggé a videokártyát és tönkre megy, szerinte magyarországon nincsenek jó házak.
Azt nem értem, hogy sokhelyen itt a fórumban írják hogy játékhoz egy alapgép az 150-160 ezer, de a bátyám szerint ugyanaz a konfig mint eza 100 ezres aqua amit venni akarunk, csak 70 ezres videokártya van benne, ettől 160 egy olyan gép. Mennyiven jobb egy olyan 160ezres mint egy ilyen 100as ? A bátyám nem képes összeállítani egy gépet nekem, mert azt mondja vagy a legjobbat veszem meg mindenből vagy a legolcsóbbat, vagy 70ezres videokártya vagy 28eszres, de 50ezrest ne is vegyek. Elkezdett összeállítani egy gépet nekem és kb 300 ezer körűl volt, ennél olcsóbbat nem tud csak ez a 100ezres. Nem érdemes mert nem használják ki jól egymást. a 300 ezresben egy új Windows 7 is van benne, 64bites, ami szerinte kell mert különben az XP nem használja ki a gépet még a 64bites sem
"Ha még van infó írjátok le"
Igazából te is meg a bátyád is bekaphatjátok mindannyiunk f@szát.
Annyit hozzátennék lehet valaki 15 évesen is jó hardverből.
Am rengeteg dolgot írtunk már. Ha valami még nem világos kérdezz rá külön.
Ez kissé furcsa.
Ennyi idősek vagytok és itt osztjátok az észt?
Annyit azért vegyetek figyelembe hogy a mi generációnk ebbe nőtt fel.
Az övének viszont utólag bele kell tanulni.
Csak akkor még nem volt elterjedt magyar országon.
Szerinted 20 éve majdnem mindenkinek volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!