Milyen lesz a Sandy Bridge-E?
Igen egy család.
LGA2011-be jön.
Ha jól emlékszem 3 i7-t lesz a kezdés.
Ami különleges lesz benne a drágaság, négy csatornás memória vezérlő és a nagy teljesítmény.
Ha érdekel netán a magok száma vagy valami kérdezz rá nyugodtan.
az első szériás bulldozer nem tervezési problémák miatt lett gyenge, hanem gyártástechnológiai problémák miatt (meg persze a felfokozott elvárások miatt, amit mondjuk félig-meddig maguknak köszönhetnek). én állítom, hogy a jelenlegi bulldozer széria a következő steppinggel már teljesen vállalható lesz.
egyébként igen, jól tudod, AM3b (vagy ismertebb nevén AM3+) foglalatba még jön egy generáció, a bulldozer utóda, a piledriver kódnéven emlegetett architektúra, kb 15%-os extra teljesítménnyel (hogy ez most azonos órajelen, vagy úgy egyébként, az jó kérdés), de hogy után is lesz-e kompatibilitás, azt nem tudom. szerintem nem, mert a tervező részleg élére került vezető inkább a mobil, és a szerver chipeket helyezi előtérbe.
amire még érdemes lehet odafigyelni, az az FM2 foglalat, és a második generációs APU-k (trinity), mivel az szerintem sokkal inkább kielégíti az átlagos felhasználó igényeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!