27000ft -ért megéri egy 1055T x6, munkára?
Figyelt kérdés
2011. okt. 11. 15:51
11/14 Panda Péter válasza:
akkor az x6 nem lenne túl nagy előrelépés. szerintem most már inkább várd meg a bullokat.
12/14 anonim válasza:
Ebben egyetértek.
jelenleg egy X4 955 után ezt megvenni nem a legjobb ötlet és ha tényleg nem sokára a boltok polcain lesznek a bullok akkor már kár is.
13/14 A kérdező kommentje:
Értem, és mondjuk ha abbol beszerzek egy 8 magost akkor a 12 ezres lapomba elmegy? am3+ csak épp 760 chip
ujra meg akkor már nem költenék
2011. okt. 11. 22:13
14/14 Panda Péter válasza:
elég egy 3 modulos (6 "magos") darab is szerintem.
egyébként max kis sebességbeli különbséget veszel észre elvileg, de a hivatalos tesztekig nem tudom, hogy van-e egyáltalán sebességkülönbség a régi és új chipsetek között bullal.
de ahogy mondtam: HOLNAP jönnek a hivatalos tesztek, addig csak kibírod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!