Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A WiFi Router-ek általában...

A WiFi Router-ek általában minden eszközre (konzolra, mobiltelefonokra, vagy akár már lassan a televíziókra is) fogható jelet küldenek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lehet, hogy a kérdésem kicsit zavartnak tűnik, az hát nos azért van mert WiFi témában még mindig sík hülye vagyok, már ha szabad így mondanom:D A kérdésem könnyebben érthetően: kinéztem egy WiFi Router-t: TP-LINK TL-WR340G < a neve, és egy konzolra, jelen esetben egy Nintendo DSi XL konzolra szeretnék vezetéknélküli internetet. Pár boltban nézegettem még Router-eket, és akkor lett olyan érzésem, hogy na most már semmit se tudok, hogy egyik-másik WiFi Router-nél kiírták, hogy Compatibile: XBOX Live, PlayStation Network, Nintendo WFC. No de sok, pontosabban rengeteg Router-nél ezt nem írják, és nekem csak konzolra(Nintendo DSi XL) lenne csak a WiFi. Ez a WiFi Router( TP-LINK TL-WR340G ) is tudja adni a jelet ezen konzolra? Elnézést a hülye kérdéseimért, de ebben a témában nem vagyok jártas, remélem megértitek. Köszönöm előre is annak aki próbál segíteni, segítőkészséget(eket) jutalmazom jó kezekkel!:-)

2011. szept. 30. 14:45
 1/2 legendavagyok01 ***** válasza:
A wlan/wi-fi adatátvitel szabványos (jelen esetben 802.11b/g), vagyis alapesetben minden router-rel működnie kellene.
2011. szept. 30. 15:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor szóval megnyugodhatok:D Ment a zöld kéz!:-)
2011. szept. 30. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!