Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mobiltelefonokra is kell...

Mobiltelefonokra is kell külön tűzfal, vírusírtó?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Androidos telefont vettem és rendszeresen wifizek vele. Gondolom ugyanúgy veszélynek van kitéve tűzfal nélkül, mint egy mezei PC. vagy nem? Gondoskodjak védelemről? Ha igen akkor mit ajánlotok?

köszi.

2011. aug. 10. 11:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem felesleges. Ha Marketről töltesz le cuccokat, akkor tuti nem lesz semmi baj a készüléknek, azok azért rendesen vannak ellenőrizve (bár azért 80.000 app közül lehet 1 ami épp vírusos). Még csinálhatod azt, hogy figyeled az adott app értékeléseit, elolvasod a hozzászólásokat. Androidra is vannak vírusírtók, beírod Marketre 1 csomót kidob, de SZERINTEM felesleges, ha csak 1 kicsit is odafigyel az ember.
2011. aug. 10. 11:35
 2/2 anonim ***** válasza:

jelenleg nincs rá semmilyen védelem, és a közeljövőben nem is lesz.

viszont a kémappok szaporodnak a hivatalos android marketben.

2011. aug. 10. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!