A kereskedelmi televíziókra nem vonatkozik a média törvény?
mindenkire vonatkozik, viszont az tényleg érdekes, hogy amióta bejött ez a szabályozás, a TV2 durván látványosan ráállt arra, hogy semmi politikai hírt nem ad le, csak halál, gyilkosságok, balesetek, bűntények.
én sem tudom mire vélni, bennem már az is felmerült, látva a múltkor leadott 'ez történt a fidesz alatt' összefoglalójukat, ami kb. a hírtv-t überelte a tálalással, hogy fentről jött egy ukáz, hogy politikai híreket nem szabad, mert abban úgyis kb. csak azt lehetne belerakni, ahogy most mindenki a fideszt ekézi, ehelyett nyomjátok megállás nélkül a bűnügyeket, hogy aztán lehessen mutogatni, hogy látjátok, erről van szó, és akkor erre terelni a beszédet, nem pedig a médiatörvény gázos részeire.
Azt én sem vágom, hogy Tényekben miért nincs politikai hír. Ha van is, akkor 2 percben lezavarják. Az RTL meg elég erősen ekézi Viktort. Érdekes.
Annak örülök, hogy a kikockázásnak vége és végre vannak márkák a tévében. :)
"Tények gyakorlatilag átment Kék Fénybe"
És mit csináljanak ha nem történt más? Ne mondják be? Akkor meg rémhírek fognak terjedni!A "törvény" okos kiagyalói azt elfelejtették mondani hogy bűnözni nem szabad 20%-nál többet.Amit nem közölnek az nincs úgye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!