Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Medig fogja alni a sarat ez a pc?

Medig fogja alni a sarat ez a pc?

Figyelt kérdés

ASUS Socket AM3+, M5A78L-M LX

AMD Athlon II 450 X3,3.2GHz,1.5MB cache L2,95W, AM3, BOX

Nvidia GeForce GTS450 PCI-EX2.0 1024MB GDDR5 128bit

500GB SATA2, 7200rpm, 16MB PMR SpinPoint F3 Series

DVD+/-RW SONY OPTIARC 24x Sata, Bulk

Kingmax DDR3 4GB 1333MHz

2011. szept. 3. 23:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Állni a sarat, mi ellen? A korrózió ellen? Talán tíz évig. A technikai túlhaladottság ellen? Az ellen már el is bukott a cucc.
2011. szept. 3. 23:22
 2/13 anonim ***** válasza:
Gondolom az új bulldózer proci miatt vettél AM3+ lapot. Ha lecseréled amikor megjelennek, akkor egész sokáig jó lesz. A videokártya középszerű, az már most sem annyira jó, de mennek rajta a játékok élvezhető minőségben. Talán 1 évig még jó lesz.
2011. szept. 3. 23:24
 3/13 anonim ***** válasza:
hogyhogy meddig állja a sarat? attól függ hány éves
2011. szept. 3. 23:34
 4/13 A kérdező kommentje:
Most vettem
2011. szept. 3. 23:39
 5/13 anonim ***** válasza:
tápegység a legfontossab ha minden új.Remélem nem valami kínai maszat tápot vettél mert akkor kapcsold ki a gépet és addig ne kapcsold be amíg nem raktál bele újat.simán elfüstöl a gép ha valami szar táp van benn
2011. szept. 3. 23:44
 6/13 anonim ***** válasza:

Szerintem is el lehet vele még játszadozni közepes felbontáson és magas/erős közepes részletességgel az ultra csili-vili DX11 effektek és képjavító eljárások nélkül....egyéb általános feladatokra is bőven elég. A páromnak egyébként majdnem ugyanilyen konfigja van (X3 450, 4GB RAM, 500GB/16MB cache HDD és egy Radeon 5750 1GB GDDR5). Attól is függ, hogy legfőképpen mire használod (gondolom játék/net/film/zene) és milyen játékokkal szeretnél játszani, mekkora felbontáson. Az AM3+ alaplap is jó választás, ha később bele tudsz passzintani egy FX procit, mert akkor a "technikai túlhaladottság" kérdés is megoldódik...legalábbis CPU szinten. Ez így most egy alsó-középkategóriás vas.

:)

2011. szept. 3. 23:44
 7/13 anonim ***** válasza:
33%
A tápos emberekre ne figyelj. Pár éve lett őrület ez a táp a legfontosabb szöveg. Nem az a legfontosabb, egy gagyi kínai táp is megteszi. Ez persze csak azért nem ajánlatos, mert az olcsó tápknál alulméretezik a tűréshatárokat és esetleg hamarabb tönkremegy. De hogy a géped többi részét is érinti az nem biztos. A tápos esetek többségében nincs baja a gépnek, csak szétment a tápban a feszszabályzó vagy pár kondi. Túláramot beengedheti a nagyon LOW táp. Ilyen JSP, XDL, HKC, *flower*, egyéb három betűs táp kivéve FSP
2011. szept. 3. 23:59
 8/13 anonim ***** válasza:

a tápos ember vagyok:D

utolsó ha mindegy lenne a táp akk nem lenne 50 EZER hozzászólás ezen a fórumon:

[link]

2011. szept. 4. 00:04
 9/13 anonim ***** válasza:
Azt én sem állítottam, hogy leég, vagy baja lesz, de ez az oldal is színültig van olyan kérdésekkel, hogy miért sötétül el a kép játék közben, vagy miért indul újra a gép. Na miért, mert a táp a felét ha tudja annak, ami rá van írva, és a fesz. is ilyen több voltos kilengésekkel hullámzik az eszközökön.
2011. szept. 4. 00:08
 10/13 anonim ***** válasza:

Ahol Én fórumozok a tápos kérdés nem csak pár éve divat (legalább 5-6). A minőségi tápok mellett számos érv szól, viszont az is igaz, hogy néha 4-5 éves gépekben cseréltem ki az elpukkant codegen meg mercury csodákat és a gép többi alkatrésze is túlélte a balesetet. Lehet, hogy egy picit el van túlozva a téma, de azért én is úgy gondolom, hogy a táp is egy fontos alkatrész (nem csak dobjunk bele bármt, mert nem számít)...az a rendszer szíve.

:)

2011. szept. 4. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!