Mindenki aki HD profillal rendelkezik! Medig szünetel a Hotdog?
Hát jó lenne
(7.kérdező...aki ezt kérdést feltette)
Ti a keresőt nem ismeritek???
Én is majdnem kiírtam ezt a kérdést, de volt annyi eszem hogy használtam a KERESŐT, akármilyen nehéz is elhinni.:D
L/14.
Ezt írták pár perccel ezelőtt a HotDog-osok a Twitteren:
Rajtunk kívülálló okok miatt adatvesztés történt a HotDogon 2009.08.22-én, szombat délután.
Az adatok visszaállítása jelenleg is zajlik, mindent megteszünk, hogy minden visszaálljon a régi kerékvágásba a leállás előtti állapotba.
Kérjük legyetek türelemmel. Igyekszünk Titeket tájékoztatni a legfrissebb történésekről. Előre is köszönjük a megértéseteket.
jolesz h itt minden 10 percebn nézem h mivan már már elvonási tüneteim vannak és akkor megszünik a profilom :@
Amugy meg ekdves hozzászolom már bocs de nagyivben le*rom hogy hanyan tették föl ezt a kérdést és az sme érdekel h hülye vagy vagy sem : D ha nincs bővebb hozzászolni valod valami értelmes akkor nem vagyok kiváncsi a véleményedre és az eszed mennyiségére : d Előre is köszönöm : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!