Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mindenki aki HD profillal...

Mindenki aki HD profillal rendelkezik! Medig szünetel a Hotdog?

Figyelt kérdés
nemtudjátok meddig van ez a karbantartás ... ?
2009. aug. 23. 13:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem :v
2009. aug. 23. 13:59
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom én se, mivel senkit nem tájékoztattak a karbantartás előtt.
2009. aug. 23. 14:00
 3/11 A kérdező kommentje:
=( ohh
2009. aug. 23. 14:50
 4/11 anonim válasza:
Jó kérdés. De már jó lenne, ha működne rendesen.
2009. aug. 24. 17:20
 5/11 anonim ***** válasza:

Hát jó lenne

(7.kérdező...aki ezt kérdést feltette)

Ti a keresőt nem ismeritek???

Én is majdnem kiírtam ezt a kérdést, de volt annyi eszem hogy használtam a KERESŐT, akármilyen nehéz is elhinni.:D

L/14.

2009. aug. 24. 22:46
 6/11 anonim ***** válasza:

Ezt írták pár perccel ezelőtt a HotDog-osok a Twitteren:

Rajtunk kívülálló okok miatt adatvesztés történt a HotDogon 2009.08.22-én, szombat délután.

Az adatok visszaállítása jelenleg is zajlik, mindent megteszünk, hogy minden visszaálljon a régi kerékvágásba a leállás előtti állapotba.

Kérjük legyetek türelemmel. Igyekszünk Titeket tájékoztatni a legfrissebb történésekről. Előre is köszönjük a megértéseteket.

2009. aug. 25. 09:58
 7/11 anonim válasza:
Ha esetleg mégis működésbe lép, de elszállt a profilom, akkor nagyon pipa leszek...
2009. aug. 25. 11:26
 8/11 A kérdező kommentje:

jolesz h itt minden 10 percebn nézem h mivan már már elvonási tüneteim vannak és akkor megszünik a profilom :@

Amugy meg ekdves hozzászolom már bocs de nagyivben le*rom hogy hanyan tették föl ezt a kérdést és az sme érdekel h hülye vagy vagy sem : D ha nincs bővebb hozzászolni valod valami értelmes akkor nem vagyok kiváncsi a véleményedre és az eszed mennyiségére : d Előre is köszönöm : D

2009. aug. 25. 13:03
 9/11 anonim válasza:
Egyébként mi a neved a HD-n? :)
2009. aug. 25. 20:04
 10/11 anonim válasza:
Most nézzetek meg a hotdog főoldalt. Ki van írva, hogy súlyosan megsérült a szerver hardvere...
2009. aug. 26. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!