Hol lehet megnézni a ventilátor sebességét?
Van egy Acer 5755-ös notebookom és sehogy tudom elérni, hogy kijelezze, hogy milyen fordulatszámon megy a hűtőventilátor. Próbálkoztam AIDA64-es és SpeedFannal is, de mindkettő csak a hőmérsékletet írja ki.
Van valakinek valami tippje, hogy hogyan tudnám megnézni?
Csak kicsit idegesít, hogy most vettem, nem is olcsón. Erre ez fogad... Pedig megnéztem egy csomó tesztet és egyik se írta, hogy ennyire melegszik a processzora.
Egyébként már újratettem a windowst, de ugyanaz a baj. Nem tudom mit csináljak, lehet, hogy írok a márkaszerviznek, hogy ez típus hiba e, vagy csak ezzel a géppel van ez a baj. Ha nem lehet neki mit csinálni,akkor veszek hozzá egy hűtő padot, az hátha tud vele mit kezdeni.
Csak nem értem, hogy a Firefoxot, meg az utorrentet miért 10-10%-on kezeli a processzor, pedig a másik gépen csak 1-2% foglalnak le ezek a programok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!