Egy gyári hűtős AMD Phenom II 955 BE processzort meddig lehet húzni?
Figyelt kérdés
2011. aug. 7. 21:12
11/21 Panda Péter válasza:
jó lenne tudni pontosan milyen hűtő van a procin, mert a tuningpotenciál nagyban függ a hűtés minőségétől (meg persze az alaplaptól, táptól, steppingtől, szerencsétől). így vakon azt mondom hogy olyan 3,6 körül el kéne döcögnie alapfeszen, 3,8-on extra fesszel, ha jó a hűtés. ha újabb steppinges és van egy kis mázlid is akkor 4GHz fölé is juthatsz.
12/21 A kérdező kommentje:
Pontos típust nem tudok mondani, csak képet mutatni. Az elég?
2011. aug. 7. 23:29
15/21 Panda Péter válasza:
ez egy gyári hűtőnek tűnik. lehet hogy a venti beszállítója pont a cooler master. ilyen hűtővel én a helyedben nem huszárkodnék.
16/21 A kérdező kommentje:
Értem. Amúgy az kimaradt a kommentből, hogy már volt 3,6GHz-en és 100%-os terhelés mellett a CPU 54, a magok 58 fok fölé nem mentek, szóval érdekes a dolog. Nem olyan rossz hűtő ez szerintem! A gigabyte alaplaphoz kapott driverrel lehet szabályozni a hűtést, most 40 fokos CPU, 44 fokos mag van 2000-es fordulat mellett. 3,6 fölé már nem mertem, pedig szerintem még bírná :)
2011. aug. 7. 23:55
17/21 P.O.C. válasza:
A gyári AMD cooler még alap órajelen is kevés, nem hogy overclock -olva. Ha húzni akarod számottevő halláskárosodás nélkül, vegyél valami normális coolert.
18/21 anonim válasza:
mi értelme van húzni? 3,2 ghz nem elég? mihez kell?
winampnak kell 3,5ghz? :D
messenger nem bir már 400 felhasználóval? oda kell?
főleg gyári hűtővel.
19/21 P.O.C. válasza:
De Vérpistike 5 FSP -el többet akar, na. :D Nem mintha az emberi érzékszerveknek ez nem hót mindegy lenne, hiszen nem is veszik észre ...
20/21 anonim válasza:
nem m1 az emberi érzékszerveknek! Nem mind1, hogy 40-et, vagy 45-öt ír:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!